• 瀏覽: 47,123
  • 回覆: 628
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 topdog00 於 2019-9-11 09:54 PM 發表
黃媒只會輕輕報導
聽吓傷台晴朗有無講先?有嘅都係話唱國歌條友錯,要譴責!

我呼籲大家唔好單人匹馬去同班曱甴理論,甘做好危險,因為曱甴系無腦的暴力害蟲!我們只要等佢地被警察追時先出擊把佢地推倒落地讓後面追上黎的警察拉就得了,甘就是警民合作,系合法的。

引用:
原帖由 L.T.E 於 2019-9-11 09:47 PM 發表
垃圾黃從持人多就打市民 恐怖組織
呢班正廢物

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-9-11 09:44 PM 發表
正所謂好漢不吃眼前虧;
咁L多仆街曱甴 避一避算啦...
避牠們? 曱甴只會更囂張

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2019-9-11 09:37 PM 發表
晚上約七時左右,有群眾在淘大商場聚集,並高唱諷刺警察歌曲,一名男子抱着女童,及拖着兩名小孩到場,並高唱國歌,並不時舉起手機拍攝,惹起群眾不滿,雙方及後爆發爭執及推撞,期間該名男子右眼下方出現血痕。防暴警察到場,聚集人士向警察呼叫口號,雙方對峙,唱國歌男子則被帶離現場,送上救護車。

十多名持警棍及盾牌的防暴警察到場,在場人士呼叫口號。徐裕民攝
十多名持警棍及盾牌的防暴警察到場,在場人士呼叫口號。 ...
民主暴政又嚟啦!

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2019-9-11 09:37 PM 發表
晚上約七時左右,有群眾在淘大商場聚集,並高唱諷刺警察歌曲,一名男子抱着女童,及拖着兩名小孩到場,並高唱國歌,並不時舉起手機拍攝,惹起群眾不滿,雙方及後爆發爭執及推撞,期間該名男子右眼下方出現血痕。防暴警察到場,聚集人士向警察呼叫口號,雙方對峙,唱國歌男子則被帶離現場,送上救護車。

十多名持警棍及盾牌的防暴警察到場,在場人士呼叫口號。徐裕民攝
十多名持警棍及盾牌的防暴警察到場,在場人士呼叫口號。 ...
香港人冇民族意識又教養自然好容易被煽動圈染 其實以家大陸好香港太多 只係班人無知 就算知都唔肯接受現實

恐怖分子新口號:「順我者倡,逆我者亡」

向呢位不懼曱甴、黃從力量,勇敢發聲嘅正義老師致敬!

值得尊重既唱國歌男子,可惜,香港太多曱甴,佢地係人渣之最,無民主架,成班垃圾

幾L醒喎,天時暑熱,集結係商場唱,阻L住做生意呀!

話爭取自由,班黑衣人根本係只係佢地有自由。其他人自由 呸!

曱甴恐襲,就係要令香港人收聲

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-9-11 09:50 PM 發表
說着歴史的不是,現在香港自稱爭取民主的暴徒😷做着同様可恥的事😷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]