• 瀏覽: 11,370
  • 回覆: 141
+8
引用:
原帖由 哈囉勇敢的羔羊 於 2019-9-11 09:40 PM 發表

違法以為沒事?被捉時,就人多圍攻,是否以為罪不責眾?
反智社會

DKLM啦,叫雞唔俾錢為反黃?....

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-9-11 09:47 PM 發表

佢哋有黃狗棺守尾門,你吹得佢哋漲咩?
逃票呢D 斷正就無得走雞, 但除非加埋其他野, 否則都係罰 $500

跳閘都可以吹雞咁多人圍港鐵,家下啲黃絲係咩思維?

BTW 覺得正常街坊就算唔屌都唔會撐呢啲行為,好可能係成班喺telegram夾定,到俾人捉嗰陣又可以扮下有好多街坊撐!

曱甴犯法咁多人撐,警察執法全部人叼,呢個世界無奇不有,只怪人蠢無藥醫。

香港係需要精神病院

冇錢移民要留係香港,好,當你講的通。
咁,有巴士呀,咁恨港鐵,點解仲要去撘?
哦,所以咁恨大陸,都成日淘寶成日返大陸旅行及工作?

希望有班良好市民對坑暴徒,幫助港鐵

可能毀滅香港先係呢類人的人生目標。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 10:07 PM 發表
曱甴犯法咁多人撐,警察執法全部人叼,呢個世界無奇不有,只怪人蠢無藥醫。
呢D片做記錄好,片段裏面D人咁反智,第時就成為歷史資料,比後世去考究,在社會運動下的群眾可以如何盲目。

原來跳閘係啱嘅
香港搭車唔洗錢好撚自由
遲下比錢搭車會比人圍...好撚驚

引用:
原帖由 jlll 於 2019-9-11 10:16 PM 發表

呢D片做記錄好,片段裏面D人咁反智,第時就成為歷史資料,比後世去考究,在社會運動下的群眾可以如何盲目。
成班黃人比人洗腦,遲早自食其果。

引用:
原帖由 jlll 於 2019-9-11 10:16 PM 發表

當年今日

引用:
原帖由 ~狐獅虎~ 於 2019-9-11 09:26 PM 發表
成班白痴無所事事起鬨
因為佢地所有大話已經用光,
佢地圍旺角差館九日,
差人都好克制, 一路等港鐵公開CCTV,
呢班人已經再無借口,
佢地不斷犯法起鬨,
就係想搏差人做錯野, 再次製造借口

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]