• 瀏覽: 6,383
  • 回覆: 101
+7
引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-9-11 09:43 PM 發表
又一班低能 on 9嘅人巡迴全港九新界大合唱其實佢地可以唱定"友誼之光"都得,當練習定

我嘗試跟著旋律唱呢首改編歌,真是愈唱愈笑左出來

10224918 ...
改得幾正
根本首歌好老土...

引用:
原帖由 球場上的光棍 於 2019-9-12 19:19 發表
曱甴無冷氣會死亡
又係喎,成日入商場涼冷氣

引用:
原帖由 chung306 於 2019-9-12 09:16 發表
唔好扮和平啦!日日叫囗號好似上身甘.破壞已經係死罪.我睇你地唔起
尋日淘大件事睇到佢地真係扮和平,不接納別人意見,仲要當成仇人咁指罵,搶電話仲打人
我覺得佢地被洗腦多過被毒果塗毒

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-9-11 09:02 PM 發表

曱甴入到監獄俾唔俾唱呢首歌架?
到時要改口唱監獄風雲.

引用:
原帖由 shirlp17 於 13/9/2019 00:48 發表

尋日淘大件事睇到佢地真係扮和平,不接納別人意見,仲要當成仇人咁指罵,搶電話仲打人
我覺得佢地被洗腦多過被毒果塗毒
佢地所作所為仲L衰過黑社會!扮民主扮和平.成班不知所謂既人搞搞震.連亞伯都打!仲要有黑記影住都唔出聲.香港到你地手食得屎啦

引用:
原帖由 同修仁德 於 2019-9-11 09:00 PM 發表
弱智曱甴!
全部坐監都浪費食物
送佢地去北朝鮮

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2019-9-13 12:43 AM 發表
好多人都係圍觀湊吓熱鬧,人唱又唱貪過癮...
不過點都好清洗佢地戾氣係好....
人唱又唱
咪周身賤格

有骨氣有血性既人
點會做呢d醜事

引用:
原帖由 chung306 於 2019-9-13 00:52 發表

佢地所作所為仲L衰過黑社會!扮民主扮和平.成班不知所謂既人搞搞震.連亞伯都打!仲要有黑記影住都唔出聲.香港到你地手食得屎啦
啲黑媒都死啦,仲話佢只係雙方衝撞果啲,成條片擺明比人搶手機同打左拳啦!
黑媒當道,世道黑暗,佢地真係無品過黑社會(雖然我唔知黑社會係點)

咁似返 教會 唱嘅歌, 係咪 陳日君 作

金主好揼本 , 每個商場都派住一定數目嘅黑媒同 假記者 再 + 埋臨記 同 一班乞衣人助陣監察同睇場 。

佔中鳩嗚團,咪又係曱甴

繼開窗向街晚晚傻人鳩叫發現案後另一醜陋巨獻

喪屍

晚晚9叫 , 霸佔地方, 擾民兼影響商場收入, 希望政府可以正視問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]