• 瀏覽: 6,384
  • 回覆: 101
+7

呢個畫面傳返大陸, 在央視新聞播出, 黑屍曱甴一定死無全屍.

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2019-9-11 09:09 PM 發表

入到監獄唱友誼之光
班曱甴呢世不用入去坐
幕後大佬黑髮人放生,反而義士同內地勇士小小錯,就即坐牢兼罰款。

睇新聞好似見到啲暴徒似林正英電影中嘅殭屍跳

引用:
原帖由 savehk2019 於 2019-9-11 09:05 PM 發表
10224774  10224775

民主只有佢民主,自由只係佢有自由,嘆冷氣佔人地方又無比錢,商場是私人地方,這是佔用他人財產,人地唱國歌就打人,這就是牠們的真面目 ...
商戶真係啞仔食黃蓮, 迫住落閘, 而商場老細亦不便出面局俾班曱甴喺度搞; 班曱甴就精, 可喺商場歎冷氣之餘, 仲恃住警方唔會隨意進入商場作出驅趕, 可大玩特玩......

狗改不了吃屎
合唱完又準備勇武
依幾個月邊次唔係

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-9-11 08:55 PM 發表
反送中的逆權運動歷時逾3個月,各適其適的抗爭,繼續遍地開花。近日大批市民晚上在多區揮動手機燈光,合唱《願榮光歸香港》和叫口號,向政權表達「五大訴求,缺一不可」的意願,今晚(11日)有更多區的居民響應。《蘋果》晚上7時起,分別派記者到九龍灣淘大商場、鑽石山、沙田、油塘、荃灣和黃埔,現場直播街坊大合唱「...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
兩登已討論用屎尿。。不過有D怕
。。大家不敢用..反而燃燒彈。。打poice就有人用

遍地開屎忽花。臭氣沖天!

唱一萬次港獨歌都冇L用;
香港始終都係歸屬中國領土...

引用:
原帖由 2013yuki21 於 2019-9-11 09:42 PM 發表
睇新聞好似見到啲暴徒似林正英電影中嘅殭屍跳
林正英佢哋未必知,生化危機佢哋應該比較熟識http://cdn.shopify.com/s/files/1/0970/3560/products/41jbGfMuqiL_grande.jpg?v=1477857816

衝擊破壞完一輪, 怕民意反彈, 就會玩一輪煽情扮理性, 意圖過一過冷河, 漂一漂白, 呢個套路之前其實已玩過; 見得多呢d技倆, 加埋呢3個月嚟既暴力欺凌畫面, 其實市民都應心裡明白, 看清班曱甴既底蘊, 唔會再咁輕易上當......

逾百暴徒合唱香港之歌

比你香港獨立, 跟住呢?

呢班杰青晚晚都鳩fing fing過日子, 人生最美好的時光就係咁撚樣鳩流流冇晒.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]