• 瀏覽: 6,815
  • 回覆: 79
  • 追帖: 2
+4
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 震十方 於 2019-9-12 01:51 發表
垃圾黃法官,出街最好被車撞死!
X 2...
希望尼D 9 宮未來世, 千次萬次投胎畜牲道, 地獄道, 永不超生...

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2019-9-12 19:12 發表
法治係指法官,香港仲黑過大陸,黑官黑記黑曱甴無法無天
X 2..
成日口口聲聲話法治, 根本就係人治...
尼D 賤人幾時死光???

慢慢清算呢班曱甴

CLS, 成日話乜野黑警,就算點黑,都吾夠班狗官黑!

無知,法盲,鄉下仔先會講:
"一日兩判決,公正司法成笑話?"
港人係唔會怪呢D被洗腦的人們,但只會笑呢班人丒出國門。

D朴街。。。官
黃L到出面。

引用:
原帖由 香香一言堂 於 2019-9-13 04:32 發表
無知,法盲,鄉下仔先會講:
"一日兩判決,公正司法成笑話?"
港人係唔會怪呢D被洗腦的人們,但只會笑呢班人丒出國門。 ...
講無知?揮舞美國旗嗰班就真係自以為有國際視野嘅牛屎飛啦

引用:
原帖由 咖哩肥羊最好味 於 2019-9-11 07:18 PM 發表
時評:一日兩判決,公正司法成笑話?
文/清水河

咬斷手指與誤傷他人,哪一行為更惡劣?無期徒刑及三年監禁,哪項罪刑更嚴重?稍有辨識能力的人都可以分出輕重,但昨日兩宗案件,裁判官卻作出令人驚掉下巴的決定。

港大應屆畢業生、22歲男子杜啟華,七月沙田暴亂當中咬斷警員手指,被控兩項蓄意傷人、一項襲警等罪。儘管控方一再強調,控罪性質嚴重,要求維持宵禁令以免再犯。但署理主任裁判官高偉 ...
香港的黑法官+黑陪審團多的是,香港人自求多福吧😜😜😜

引用:
原帖由 膠面鵬 於 2019-9-11 11:28 PM 發表
公理何在?
香港咁多黑法官+黑陪審團,邊有公理呀?香港的法治玩完啦,大家唔好發夢啦🤭🤭🤭😂😂😂

無恥假發人

唔公正,髮官亂港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]