• 瀏覽: 66,926
  • 回覆: 875
  • 追帖: 2
+57
生要見人死要見屍 有冇人名資料提供?我幫手留意下

引用:
原帖由 francebread 於 2019-9-11 06:40 PM 發表
生要見人死要見屍 有冇人名資料提供?我幫手留意下
前幾日啲自殺案度

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:02 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍
你返屋企見啦!你老豆,老母都應該比你激撚死咗,咁最少有兩條屍你見啦!on9仔😂😂

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

我點知 你又點保證無人死
咁你又點保証有人死?

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:09 PM 發表

從來我都無講有人死 到底你理解力係咪有問題?
我咪就係無資料 唔知有無人生有無人死 我咪講:血債血償 生要見人 死要見屍
莫非你在地府?所以見唔到生人。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-9-11 06:23 PM 發表

何必迫到甘緊 果三位係咪美軍黎 無家人朋友?!
如果喺尾國佬、凸朗鋪仲唔發癲話中國謀殺路過的尾國公民

我真係唔知個所謂二百零一萬人,
個個自稱精英, 點解鳩咁撚蠢??
無人要你地信香港政府或中央,
你地淨係睇開泛民班冚家剷的做法,
就知道唔可能係真啦.
連上次釘子健講的野咁流,
只要佢地認為有幾成真, 佢地都驚死蝕底咁撲出來呀

這班犯民堅決不信,都奈他們不何。但客觀事實是冇家人出來報案失宗。政府應該要毛婆去証實誰人死了。已經10日都冇人報案,咁益政府。儍的媽,毛婆腦有問題。要找醫生檢查有冇老人疾呆症。

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:02 PM 發表
證明班死差佬係大話精???😎👍👍👍👍

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-9-11 06:11 PM 發表
"死左6個人", "死左6個人", ....  唔好諗, 只要信 
也唔係3個未,幾時double 咗?
攪多幾日咪死幾十人?
再過30年咪血流成河

引用:
原帖由 D1SC 於 2019-9-11 06:38 PM 發表

自古到今幾千年歷史、第一次聽到用曱甴形容搞革命的人可想而知呢班曱甴有幾癈
所以我會叫佢地做黑衣廢柴

引用:
你死埋咪見到囉!咁心急做咩遮!

好Q煩,究竟幾時先拉晒班泛民議員

毛婆有證據就拿出來,吾係就收皮 !

飯民最鍾意用721 831嚟煽動人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]