• 瀏覽: 66,935
  • 回覆: 875
  • 追帖: 2
+57
引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:07 PM 發表

咁就收線啦 國家網絡維穩機器 為錢每日努力在討論區”工作” 有糧出未?
死返去連登啦,連登仔,dllm

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:02 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍
黑衣人還眼 黑衣人還眼

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:02 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍
你相要返d爛閘機、閉路電視、售票機

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 team123456 於 2019-9-11 06:18 PM 發表
死都死有餘辜,你班黑衣廢柴又怕死,做左又唔敢認,又要學人搞咩革命,衰到要搵真市民做人循,廢柴就係廢柴
自古到今幾千年歷史、第一次聽到用曱甴形容搞革命的人可想而知呢班曱甴有幾癈

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

無人死,點作條屍出嚟?
去殮房是但揾幾條無人認領咪得囉

引用:
原帖由 jinli 於 2019-9-11 06:34 PM 發表
顛倒是非,指鹿為馬。越無恥,越多支持,香港人,真可悲!
人無恥便無敵

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 05:58 PM 發表
反《逃犯條例》修訂運動越演激烈,8月31日晚有防暴警察及速龍小隊進入港鐵太子站月台追捕,其間在港鐵車廂內施放胡椒噴霧、揮動警棍,多人頭部受傷流血。有謠言指當晚太子站內有人死亡,港鐵昨公開26張當晚的閉路電視截圖,澄清車站當日並無任何死亡報告。警務處、消防處、醫管局及港鐵昨亦舉行聯合記者會重申無人被毆打致死。立法會議員毛孟靜下午召開記者會,屆時會詳細講述所取得有關消防831晚於太子站的行動紀錄內部文 ...
好嘢,今次應嚟圍消防喇掛?

引用:
原帖由 okla3 於 2019-9-11 06:38 PM 發表

五毛R.I.P.
死返去連登啦,連登仔死老母

毛婆自己白痴就好啦!仲要繼續侮辱全港市民智慧。呢班政棍為利益可以去到幾盡呢?正人渣。

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 05:58 PM 發表
反《逃犯條例》修訂運動越演激烈,8月31日晚有防暴警察及速龍小隊進入港鐵太子站月台追捕,其間在港鐵車廂內施放胡椒噴霧、揮動警棍,多人頭部受傷流血。有謠言指當晚太子站內有人死亡,港鐵昨公開26張當晚的閉路電視截圖,澄清車站當日並無任何死亡報告。警務處、消防處、醫管局及港鐵昨亦舉行聯合記者會重申無人被毆打致死。立法會議員毛孟靜下午召開記者會,屆時會詳細講述所取得有關消防831晚於太子站的行動紀錄內部文 ...
幾時流單眼女啲料出來?

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-9-11 06:22 PM 發表

對付爛仔就唔可以扮斯文,
對付痴撚線的人,就係要比佢地更痴撚線
支持警察用實彈對付曱甴

我以前唔信電話騙案! 一個打電話就可以扼到幾百萬, 現在信了! 原來好多人都好低能...
還眼事件已經夠哂低能,現在仲有人相信831有人死!

封站封足兩日,中環第二朝就開得返,發生咩事自己諗

咁都流出?消防也黃了?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]