[本港新聞評論] 【逃犯條例】毛孟靜開記招講述消防831晚太子站行動文件

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

無人死,點作條屍出嚟?
佢地可能叫何韵诗返来作一条尸

香港暴動是一面鏡
暴徒以恐怖手段摧毀香港
放火,打警察,燒警署,堵路,打市民,阻人返工,圍機場
迫使香港政府聽從暴徒命令
情況照出當年64
多謝香港暴徒還原北京真相,支持北京

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
只有白痴廢人先會相信有人死咗
如真是有幾隻曱甴死咗
其他的同黨重唔出黎搞D超嚴重暴行咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 savehk2019 於 2019-9-11 18:14 發表

三人成虎
係「無中生有」先啱

引用:
原帖由 antiapple 於 2019-9-12 05:51 PM 發表

係「無中生有」先啱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 17:58 發表

反《逃犯條例》修訂運動越演激烈,8月31日晚有防暴警察及速龍小隊進入港鐵太子站月台追捕,其間在港鐵車廂內施放胡椒噴霧、揮動警棍,多人頭部受傷流血。有謠言指當晚太子站內有人死亡,港鐵昨公開26張當晚的閉路電視截圖,澄清車站當日並無任何死亡報告。警務處、消防處、醫管局及港鐵昨亦舉行聯合記者會重申無人被毆打致死。立法會議員毛孟靜下午召開記者會,屆時會詳細講述所取得有關消防831晚於太子站的行動紀錄內部文 ...
今日下晝消防出嚟講曬啦!其實人哋一早澄清清楚,係呢個噉嘅人,成日喺度說三道四嗻。佢有乜根據吖?身為一個議員,佢講嘅嘢,要有責任,要根據講事實,唔好虛無飄渺,喺度作文,俾人笑大人把口啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

無人死,點作條屍出嚟?
人地從頭到尾無話死人,街坊係話果晚太子混亂中,外賣碗魚片粥,唔見左三條薑絲
街坊怕煩,唔見三條薑絲咪唔報警囉,毛婆聽到唔見三條薑絲咁重要,一於發揮選民服務,要睇片尋找邊個清潔掃走三條薑絲。

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2019-9-12 04:36 PM 發表

個龍門開始郁啦.....
你先唔知邊度copy個definition之後再copy舊definition 但係話人大放厥詞?😯
你岩岩先曲解完d criteria咋啵
pathological jealousy係有可能,可能d咩?解釋下

依個太子話題有咩咁有爭議性?
係無強而有力既證據之下話死人,聯合部門解釋左都仲要深信有死人,請問爭議個點係邊?

好啦好啦DSM-I ...
搬乜野龍門啫
連DSM 4都可以講得出
你真係有睇過 DSM 5整本書?

回番你篇文
睇完之後
我好肯定你冇接受過任何 formal psychiatric training
你連最基本既 psychopathology 都搞唔清楚
只係單單copy 一段文字 challenge

自己睇 symptoms in the mind 啦
裡面寫得好清楚乜野叫做 jealous delusion
唔好同我講你冇讀過

最後
所謂的聯合部門
有乜證據證明冇死人呀?

泛民真pk, 淨係識賣港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 05:58 PM 發表

反《逃犯條例》修訂運動越演激烈,8月31日晚有防暴警察及速龍小隊進入港鐵太子站月台追捕,其間在港鐵車廂內施放胡椒噴霧、揮動警棍,多人頭部受傷流血。有謠言指當晚太子站內有人死亡,港鐵昨公開26張當晚的閉路電視截圖,澄清車站當日並無任何死亡報告。警務處、消防處、醫管局及港鐵昨亦舉行聯合記者會重申無人被毆打致死。立法會議員毛孟靜下午召開記者會,屆時會詳細講述所取得有關消防831晚於太子站的行動紀錄內部文 ...
頂,自己打嘅,咩內部文件?全部都係自己打,你打咩都得架啦。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

毛虔婆,收嗲。有無良知架你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-9-12 06:10 PM 發表

搬乜野龍門啫
連DSM 4都可以講得出
你真係有睇過 DSM 5整本書?

回番你篇文
睇完之後
我好肯定你冇接受過任何 formal psychiatric training
你連最基本既 psychopathology 都搞唔清楚
只係單單copy 一段文字 challenge

自己睇 symptoms in the mind 啦
裡面寫得好清楚乜野叫做 jea ...
哈哈🤭好野好野
最後都係行到依個step
次次同親你班黃人講到邏輯野
最後就一定捉字虱、話你唔夠資格討論、你未讀過乜乜乜,之後就放d書名呀,link呀,回避晒所有問題👍🏻

我有無讀過關你鬼事咩
依家唔係問你what is pathological jealousy呀
係delusion don’t have to be false 同你提出既pathological jealousy 關係呀
唔敢答呀?知道答多一步就穿幫呀🤭

依個最好笑
你無實質證據下指控有死人,但係要對家俾證據證明,咩邏輯呀?
我話一個女仔係男人,佢話唔係,所以要除褲俾我睇下有無J?
依d就係你接受左formal psychiatric training既高等邏輯思維?😅

小強,你死得好慘呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 06:29 PM 發表

即畀
陳大文
陳小文
陳作文
唔係大強  二強  三強咩

毛婆首先解釋份“內部”文件點得到手先

引用:
原帖由 乂大簡 於 2019-9-11 06:08 PM 發表

搵返條屍出黎先講野啦白痴....

搵家屬當面出黎對住大眾講都夠...

香港寫照:
上梁不正下樑思歪,學子痴瘋帶妖亂舞
霉果洗腦荼毒愚民,政棍為利賣港害民
對抗脅迫有恃無恐,癱瘓交通橫蠻霸道,
世風日下罷課可恥,強搜攔路令人髮指
虛偽民主自私作主,佔中變質民心盡失
妄顧民生天怒人怨,動亂失控無法無天,
社會分裂永無寧日,破壞經濟風光不再

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。