[本港新聞評論] 【逃犯條例】毛孟靜開記招講述消防831晚太子站行動文件

條妖婦又死番出黎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2019-9-11 06:13 PM 發表

你應該係思覺失調😎
佢地所謂的連登仔好撚勁,
應該都係講係青山個批

無腦死豬西先睇爛果日報
巫婆咁醒就快啲揾死者啲親戚朋友出來啦,有冇可能死咁多人都冇親戚朋友揾仔

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

我點知 你又點保證無人死
政府同港鐵出晒報告都唔信,。既然連登聖母咁肯定,叫佢出份太子831事件証明有三隻曱甴死
名又唔知,求其老吹都有信,咩世界

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:13 PM 發表

血債血償 生要見人 死要見屍 唔好好似8964中共到而家30年後都重係話無死人
病情嚴重,無得醫,只可以訓係🛏️等死🤒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:16 PM 發表

答你都廢事
答啦, 你仲未答呀???
唔敢答呀???

無腦死豬西先睇爛果日報

引用:
原帖由 貓腩 於 2019-9-11 06:16 PM 發表

政府同港鐵出晒報告都唔信,。既然連登聖母咁肯定,叫佢出份太子831事件証明有三隻曱甴死
名又唔知,求其老吹都有信,咩世界
人地拍緊戲啦, 唔係個日比d師兄撞破,
應該上左畫啦, 你催乜啫,
要補拍都要時間嘛,

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

死都死有餘辜,你班黑衣廢柴又怕死,做左又唔敢認,又要學人搞咩革命,衰到要搵真市民做人循,廢柴就係廢柴

死毛婆係味想有人死先開心,很毒的心腸,會有報應的。

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:09 PM 發表 

從來我都無講有人死 到底你理解力係咪有問題?
我咪就係無資料 唔知有無人生有無人死 我咪講:血債血償 生要見人 死要見屍
引用:

唔係你話要人證明無死人咩?
答我先……
幾多度先可以將屍體燒成灰?
點先可以有爐進行火化?
死者家人朋友親人同學同事而家係邊?

回覆 引用 TOP

引用:

有死屍咪証明有人死囉,冇人死,就梗係無屍體啦天才

招魂la朋友,你又講唔出邊個

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。