• 瀏覽: 67,005
  • 回覆: 875
  • 追帖: 2
+57
咁是但整張紙就有記者報就有人信,信嘅真係要驗下智商,死左3個人而呢3個人一個親人都冇?半個名都講唔出?好心啦,幾黃都比返d智慧先討論

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

我點知 你又點保證無人死
連登仔講乜你就信乜 好心咪咁L弱智,警交…消防…醫管局…港鐵!都已經話冇死人 唔明點解弱智到會信連登仔

信7個人都on膠啦?睇錯最多味8個。點睇到10個呀,真係睇錯班醫護消防炒得啦?唔好當市民弱智先得㗎

引用:
原帖由 簡sir 於 2019-9-11 06:15 PM 發表
巫婆咁醒就快啲揾死者啲親戚朋友出來啦,有冇可能死咁多人都冇親戚朋友揾仔
有6個人死,但6個都無家人,親戚,朋友,同學,同事!其中一兩死者個無唔出奇!奇怪係6個死者都無家人朋友!但黃絲都會信!

正盲毛,什麼內部文件我都唔會理你,要警方港鐵交待嘅話,請安排果3個死者親自現身作出指控先,否則請收爹😎

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:09 PM 發表

從來我都無講有人死 到底你理解力係咪有問題?
我咪就係無資料 唔知有無人生有無人死 我咪講:血債血償 生要見人 死要見屍
唔好意思,既然無資料,生要見人?見邊個?無人死,咁見咩屍?

不如叫d死泛民自己辦成屍體開個記者會啦

生要見人死要見屍

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-11 05:58 PM 發表
反《逃犯條例》修訂運動越演激烈,8月31日晚有防暴警察及速龍小隊進入港鐵太子站月台追捕,其間在港鐵車廂內施放胡椒噴霧、揮動警棍,多人頭部受傷流血。有謠言指當晚太子站內有人死亡,港鐵昨公開26張當晚的閉路電視截圖,澄清車站當日並無任何死亡報告。警務處、消防處、醫管局及港鐵昨亦舉行聯合記者會重申無人被毆打致死。立法會議員毛孟靜下午召開記者會,屆時會詳細講述所取得有關消防831晚於太子站的行動紀錄內部文 ...
除通話紀錄外,仲有occurence book 紀錄低行動、時間及其他細節撮要都唔識

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-9-11 06:41 PM 發表
我真係唔知個所謂二萬零一萬人,
個個自稱精英, 點解鳩咁撚蠢??
無人要你地信香港政府或中央,
你地淨係睇開泛民班冚家剷的做法,
就知道唔可能係真啦.
連上次釘子健講的野咁流,
只要佢地認為有幾成真, 佢地都驚死蝕底咁撲出來呀 ...
呢d咪係香港嘅精英囉;不要問、只要信

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:09 PM 發表

從來我都無講有人死 到底你理解力係咪有問題?
我咪就係無資料 唔知有無人生有無人死 我咪講:血債血償 生要見人 死要見屍
一向法律精神係由控告一方先提出無合理可疑證據,唔信問港大法律系班講司

黑衣人唔作D野出來點煽動其他人出來攪事呀

巫婆正一陷家產,唯恐天下不亂,小心收尾兩年!

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:13 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍 唔好好似8964中共到而家30年後都重係話無死人
睇住直播見到你地點樣吹到而家咁   我真係好懷疑到底64係咪真係有人死囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]