• 瀏覽: 66,988
  • 回覆: 875
  • 追帖: 2
+57
9up完,又係冇証冇據,斷估老屈,不如聽日班曱甴幼蟲個個係學校門口扮掛 臘鴨呀笨。

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

我點知 你又點保證無人死
唔知咁你嘈咩

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:02 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍
講得正確,但無人死,又如何見屍?

引用:
原帖由 hihi198956 於 2019-9-11 06:52 PM 發表

最搞笑既係,屍又冇,身份證明又冇,即刻去死亡登記處登記,睇下佢會唔會突然復活?冇醫生睇,冇得出入
無父母無兄弟姊妹無親人無同事無同學無朋友無鄰居,連暴徒兄弟都無……嘩!係咪人嚟㗎?

更改有咩問題?輕傷-惡化、惡化-輕傷有什麼問題?毛婆想再加強暴徒及愚民煽動上街破壞?

講真, 當權的唔行硬, 係香港呢d先進城市, 有好多野係好難行的
好似班暴徒話公開片段咁, 你估真係無法律限制??
人地港鐵唔使考慮法律問題???
現在只公開截圖, 你就話唔夠,
你估真係咁易去處理畫面??
好喇, 當全部打格, 到時你又話打晒格唔信,
咁又點??? 所以我講的一直都無錯,
係N年前已經講私隱條例係個坑,
你話英政府當年做落無計, ok
但你繼續容許私隱處存在, 而無任何法律可以凌駕於佢的,
由得佢繼續將個坑愈掘愈深, 咪係政府的問題囉

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:09 PM 發表

從來我都無講有人死 到底你理解力係咪有問題?
我咪就係無資料 唔知有無人生有無人死 我咪講:血債血償 生要見人 死要見屍
咁到底邊個唔見左先 冇名 冇老豆老母 又點知邊條屍係你要搵果個呢

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:13 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍 唔好好似8964中共到而家30年後都重係話無死人
你唔講64 由自可。一講就真係出事,中共天朝做事密不透風,都有班天安門母親話死左個仔呀。依家你話太子死咁多人,一個家屬都無,個個都孤兒黎嘅。

話被失蹤嘅家人會冇失蹤者嘅相   又話家人都被失蹤   黃C發夢自hing能力真係創新高

on9毛婆仲想死砌政府.警方,消防.亳無羞恥

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-9-11 06:53 PM 發表

死人既家屬去L左邊?
人地咪拍緊戲囉, 你催乜啫

引用:
原帖由 tsw4f 於 2019-9-11 06:38 PM 發表

死返去連登啦,連登仔死老母
嘩!乜你咁㗎!話連登仔死老母,連登仔梗係死全家啦🤣🤣

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:13 PM 發表
血債血償 生要見人 死要見屍 唔好好似8964中共到而家30年後都重係話無死人
中國官方話有死人架喎 話64冇死人係支聯會囉 白痴仔

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 06:04 PM 發表

叫被失蹤人士家人攞相出嚟先講啦   樣都冇點樣揾個死人俾你地

引用:

而家咪多咗你呢啲智商 障礙嘅人囉!警察公佈又唔信!消防處公佈又唔信!而家 醫管局公佈都唔信!淨係一味信邪教!你冇得救架啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]