• 瀏覽: 66,462
  • 回覆: 471
  • 追帖: 2
+18
警方原訂逢星期一至五,下午4時舉行的記者會今日(11日)確認取消。警方自8月5日開始,每日下午在警察總部舉行記者會,回應傳媒提問。《香港01》正了解原因。

網上有傳{連登仔}班死差佬系因為有更加重大的事故要處理,
所以突然取消今日下午4時例行記者會並且完全無回復班記者問點解要咁做,
估計真係有蠱惑????
今日系9.11紀念日渦????
唔通同9.11有關??????
你知唔知點解???

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/374052/警方記者會-警方突取消今日下午4時例行記者會-原因未明

無乜新野報

可能發現香港記者嘅水平太低,唔值得浪費時間去應酬班黑記掛?

全力去捉放學跳閘曱甴!

戒嚴

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-9-11 02:52 PM 發表
無乜新野報
我睇就無咁簡單囖???
因為示威大暴動隨時都會發生咖嘛ok???

引用:
原帖由 135 於 2019-9-11 02:55 PM 發表
戒嚴
咩唔係出解放軍咩???

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 02:56 PM 發表
係咪籌備緊911?又玩自編自導自演?
上面大陸報紙文匯報已經講左啦???
話班連登仔計劃今天9.11會去深藍地區大屠殺班新移民呀???
你無睇新聞嗎???

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:50 PM 發表
警方原訂逢星期一至五,下午4時舉行的記者會今日(11日)確認取消。警方自8月5日開始,每日下午在警察總部舉行記者會,回應傳媒提問。《香港01》正了解原因。

/Ig0lBJQKDER7tdnZAKZO_P7yZGlfQTDEl ...
警講得大話太多,絕子絕孫!今日唔敢再講了!

身有屎唔敢出黎

引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-11 02:59 PM 發表

黑警講得大話太多,絕子絕孫!今日唔敢再講了!
如果講大話精的話,
咁林鄭+鄭若華咪重勁NO.1????

No news is good news.

林鄭有野宣佈呢

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:56 PM 發表

咩唔係出解放軍咩???
等殺曬班淡鱷後出兵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]