• 瀏覽: 66,465
  • 回覆: 471
  • 追帖: 2
+18
係咪終於月圓之夜之前出解放軍,警察放大假休息下。

引用:
原帖由 D1SC 於 2019-9-11 03:43 PM 發表

曱甴黑記根本唔喺人
x2

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:58 PM 發表

上面大陸報紙文匯報已經講左啦???
話班連登仔計劃今天9.11會去深藍地區大屠殺班新移民呀???
你無睇新聞嗎???
其實咩地區係深藍地區呢?
又咩地區多新移民呢?
深水埗?

黑警發脾氣,今晚又去地鐵站無差別打市民

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:55 PM 發表

我睇就無咁簡單囖???
因為示威大暴動隨時都會發生咖嘛ok???
做人唔好諗得咁複雜簡簡單單

引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-11 02:59 PM 發表

黑警講得大話太多,絕子絕孫!今日唔敢再講了!
該絕子絕孫嘅係曱甴,佢地轉化做邪術人時就承諾過會斷子絕孫、會接受一世貧窮病殘
但竟然反口喎
咁啲仔女咪多災多難囉
無論應承嘅係神定魔,以人類之力都唔應該反口,死都要守誓,否則後果非常嚴重
無神或魔要按人類想當然嘅規則同人類玩遊戲,更何況人類竟然想出術,就更罪該萬死

引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-11 02:59 PM 發表

黑警講得大話太多,絕子絕孫!今日唔敢再講了!
黑記無機會戴頭盔。有時作得太多自己都信以為真。黑記同假記小心生仔無屎忽同絕子絕孫

解放軍接手

引用:
原帖由 jk19710811 於 2019-9-11 03:44 PM 發表

放心 ! 你條柒頭賤種一定唔會絕子絕孫, 因為你都唔會有, 另外, 你其他家人好怏會死盡
乖,有心,你係第一個!

引用:
原帖由 Upson168 於 2019-9-11 03:44 PM 發表

唔係傳新屋嶺d曱甴暴徒死晒咩!跟住又要買香竹花牌,再去拜山。
囚在新屋嶺,第一次入去家人可以去探,以後不准再探,而且好多未排期上堂,究竟依家有幾多被囚在新屋嶺都無人知,前後拉咗千幾,應該有幾百個重犯在警察手上不准保釋,所以,激烈暴徒大概剩下幾百,已經無能力再遍地開花。

引用:
原帖由 kwok-k-lau 於 2019-9-11 03:46 PM 發表

做人唔好諗得咁複雜簡簡單單
4肢發達頭腦簡單咪比林鄭+鄭若華D大話精呃到囖ok????
我希望你唔會系囖ok????

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:58 PM 發表

上面大陸報紙文匯報已經講左啦???
話班連登仔計劃今天9.11會去深藍地區大屠殺班新移民呀???
你無睇新聞嗎???
真係當班新移民流嘅咩,分分鐘反擊打到班連登仔叫媽媽啊

引用:
原帖由 s336990 於 2019-9-11 03:48 PM 發表

該絕子絕孫嘅係曱甴,佢地轉化做邪術人時就承諾過會斷子絕孫、會接受一世貧窮病殘
但竟然反口喎
咁啲仔女咪多災多難囉
無論應承嘅係神定魔,以人類之力都唔應該反口,死都要守誓,否則後果非常嚴重
無神或魔要按人類想當然嘅規則同人類玩遊戲,更何況人類竟然想出術,就更罪該萬死 ...

9.11 紀念日?

till la sing! 仲死過去美國哭喪?

美國周圍炸人國土,畀人炸返好合理!

同香港警方有什麼關系?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]