• 瀏覽: 66,443
  • 回覆: 471
  • 追帖: 2
+18
引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-11 02:59 PM 發表

黑警講得大話太多,絕子絕孫!今日唔敢再講了!
如果講大話會絕子絕孫
連以仔肯定絕種

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-9-11 03:17 PM 發表
應該係篤灰熱線太多人比料
要時間處理
實情係呢個篤灰熱線太多人比流料
所以冇時間再處理其它問題

來來去去都係d黑記低能老屈問題,開來就嘜撚?

今日大SIR生日要開PARTY嗟, 明天繼續。

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:50 PM 發表
警方原訂逢星期一至五,下午4時舉行的記者會今日(11日)確認取消。警方自8月5日開始,每日下午在警察總部舉行記者會,回應傳媒提問。《香港01》正了解原因。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3270468/org/b54fa027124a315afef15d7f0c8a07bf.jpg/Ig0lBJQKDER7tdnZAKZO_P7yZGlfQTDEl ...
昨晚曱甴暴徒入商場嘆冷氣,好少走出去熱,驚被警察打。如果有人報案,就入去打曱甴。

所以不須要開記者招待會

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-9-11 03:17 PM 發表
黑警話故事制作中,請大家靜心等候,不便之處敬請原諒
what????

曱甴開始謝了埋無野報 lor。曱甴女重唔被啊媽鎖系屋企唔被出黎做軍妓,曱甴仔再無女陪重唔謝咪?笑死我了

全部都係黑記,講咗都嘥口水

黑記日日問,問埋啲低級嘢,早唞。

引用:
原帖由 樓下白滑的羔羊 於 2019-9-11 02:56 PM 發表
係咪籌備緊911?又玩自編自導自演?
曱甴真係兇殘暴戾

引用:
原帖由 朱Bill 於 2019-9-11 02:54 PM 發表
可能發現香港記者嘅水平太低,唔值得浪費時間去應酬班黑記掛?
跌落地都要拿返渣沙

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-9-11 03:18 PM 發表

如果講大話會絕子絕孫
連以仔肯定絕種
師兄夠幽默

引用:
原帖由 香港仔定風波 於 2019-9-11 03:18 PM 發表
今日大SIR生日要開PARTY嗟, 明天繼續。
哈哈!
好有可能系呀???

收到情報今晚會搞大鑊嘢

尋晚都冇扑傻瓜, 冇乜嘢好講啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]