• 瀏覽: 66,387
  • 回覆: 471
  • 追帖: 2
+18
引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:50 PM 發表
警方原訂逢星期一至五,下午4時舉行的記者會今日(11日)確認取消。警方自8月5日開始,每日下午在警察總部舉行記者會,回應傳媒提問。《香港01》正了解原因。

/Ig0lBJQKDER7tdnZAKZO_P7yZGlfQTDEl ...
暴徒唔出黎,警隊都冇必要出黎。

我反而想問點解每日都要開

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-9-11 03:51 PM 發表

囚在新屋嶺,第一次入去家人可以去探,以後不准再探,而且好多未排期上堂,究竟依家有幾多被囚在新屋嶺都無人知,前後拉咗千幾,應該有幾百個重犯在警察手上不准保釋,所以,激烈暴徒大概剩下幾百,已經無能力再遍地開花。 ...
錯!錯曬!
唔好忘記重有好多新力軍:
班大+中學生,
源源不絕呀ok???

引用:
原帖由 s336990 於 2019-9-11 03:45 PM 發表

其實咩地區係深藍地區呢?
又咩地區多新移民呢?
深水埗?
建制區議員可以自動當選地區就是深藍,例如北角新都城九龍官塘秀茂坪寶達。

引用:
原帖由 s336990 於 2019-9-11 03:45 PM 發表

其實咩地區係深藍地區呢?
又咩地區多新移民呢?
深水埗?
例子:
北角+天水圍+大補等地區呀ok???

引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-11 03:51 PM 發表

乖,有心,你係第一個!
賤種, 你全家死清都未到我

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 03:55 PM 發表

錯!錯曬!
唔好忘記重有好多新力軍:
班大+中學生,
源源不絕呀ok???
冇錯係有新血,不過要時間訓練。

佢地想精益求精 諗定多D優質故仔先出黎?

無謂浪費時間在黑記到

引用:
原帖由 朱Bill 於 2019-9-11 02:54 PM 發表
可能發現香港記者嘅水平太低,唔值得浪費時間去應酬班黑記掛?
好有可能

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-11 02:50 PM 發表
警方原訂逢星期一至五,下午4時舉行的記者會今日(11日)確認取消。警方自8月5日開始,每日下午在警察總部舉行記者會,回應傳媒提問。《香港01》正了解原因。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3270468/org/b54fa027124a315afef15d7f0c8a07bf.jpg/Ig0lBJQKDER7tdnZAKZO_P7yZGlfQTDEl ...
你班友等仆街勒!

大搜捕?曱甴死期不遠

無事無幹洗乜開d咁嘅濕鳩黑記蠢問題出醜大會?

引用:
原帖由 Lovelypenguin 於 2019-9-11 03:41 PM 發表

我係藍絲,都覺每日開記招,超無聊。
簡直同城市論壇,無分別。
警察做野,點解要同,咁多無謂人交待???
簡直寵慣晒8婆傳媒。
同意你講法 撐你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]