• 瀏覽: 64,323
  • 回覆: 785
佢係台灣有乜野撈呀?食難民飯?

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
熱賣及精選
呢 D 咪喺 on 膠青年囉!自己做緊乜都未知,走咗記得唔好再返嚟,小隻曱甴香港人不知幾開心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7676 於 2019-9-11 02:24 PM 發表

《新聞刺針》截圖
反修例運動至今已持續3個月,7月1日有部分示威者闖入立法會大肆破壞,事後有多名參與者潛逃台灣,尋求政治庇護。有線電視節目《新聞刺針》到訪問了其中一位流亡台灣的青年,他對前途感到迷惘,但並沒有對當日 ...
呆民去呆灣見證另一次回歸,真好香港又小件垃圾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onnam 於 2019-9-11 03:38 PM 發表

走左就唔好返黎,睇下去邊度有得做難民啦。
有一等公民唔做。。走去台灣做難民。。

勿議論版務

回覆 引用 TOP

昨天的因,今天既果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7676 於 2019-9-11 02:24 PM 發表

《新聞刺針》截圖
反修例運動至今已持續3個月,7月1日有部分示威者闖入立法會大肆破壞,事後有多名參與者潛逃台灣,尋求政治庇護。有線電視節目《新聞刺針》到訪問了其中一位流亡台灣的青年,他對前途感到迷惘,但並沒有對當日 ...
仆街呀,棄保重有記者訪問佢地!

回覆 引用 TOP

內疚就番來自首

回覆 引用 TOP

你離棄所有人,賤格

回覆 引用 TOP

接過去嘛笨。

回覆 引用 TOP

損人不利己!

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!
心態好的人,一輩子都好!

回覆 引用 TOP

繼續留亡啦,又要搞事又唔想比人拉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonking803 於 2019-9-11 04:05 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=3vDKwQeczHI
呢個閪節目煩過閪開場白成日閪蹹訂閱,
睇立法會議員開片好過啦~

回覆 引用 TOP

引用:

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190911/_2019091114091566806.jpg  《新聞刺針》截圖
講唔埋邊日祖國收復台灣。。。

回覆 引用 TOP

應該話,有得後悔咩,流亡去咗台灣,已經成為事實,後唔後悔都已經冇得返轉頭,一世人寄人籬下,成為台灣嘅負累。

後生嘅仲慘,分分鐘有五六十年要過,可唔可以入籍都唔知,諗住去台灣做英雄,諗住蔡英文會照住,但點知而家成為過街老鼠。

不如返香港自首,坐完幾年又系一個英雄,而家一世人都見唔到屋企人,有老婆仔女果的仲慘。

回覆 引用 TOP

till lah sing...内疚?咁咪返香港自首一齊坐監,個心會唔會好啲?

唔做只狗噏無L用架!

等着你回來承受後果呀!7頭!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]