• 瀏覽: 10,181
  • 回覆: 70
+10
引用:
原帖由 陳主任 於 2019-9-11 02:22 PM 發表
女義士獻身自由西 會唔會刀係臥底警察
羅范椒芬用假新聞抹黑, 弱智到連林鄭都割席:

http://vdo01.com/15651/

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
懹疑咩姐,下次捉住條疑似臥底先打一身到無力反抗咪可以全力求證係咪警察臥底囉,都用暴力慣啦仲要教?

你地咁和平唔割蓆
唔捉住呢啲帶頭破壞嘅臥底?
事後打飛機有意思嗎?

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-9-11 03:24 PM 發表
?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkkeHd8MKmAryiv4a48fJyLkU8m9YJzMXeTY8L4HyPWanUsnAvkHTkSgwhR1TtAq_w&_nc_ht=sconten ...
為公平起見, 暴徒不帶口罩! 差人就show 證件!

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
一定是曱甴黑警假扮示威者,網上好多片影到曱甴黑警帶手帶,LED燈得記認,不止打爛黨鐵,還有掟磚掟汽油彈都是呢班曱甴黑警所作所為,
用來嫁禍示威者.

y

附件

mtr.jpeg(95.68 KB)

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-9-11 05:13 PM 發表

為公平起見, 暴徒不帶口罩! 差人就show 證件!
呢D仆街不單帶口罩,扮曱甴黑警係度挑釁香港市民,仲想亂九咁打人.

https://www.youtube.com/watch?v=QwGruO11Vj8

引用:
真係DLLMCFH
敢做唔敢認!

黎痣英李柱明何穩屍黃痴瘋黃畜牲杜汶澤全部都係臥底警察。得未?

引用:
原帖由 kfws 於 2019-9-11 04:16 PM 發表

真的嗎?樓主我撐你,見一個扑地鐵,放火燒站嘅就捉住佢黎打到扑街為止,唔見紅唔收貨呀吓😆
x2

邊個破壞地鐵,邊個就係黑警,樓主記得即時衝去打柒佢呀

就算樓主唔夠人打,都要除佢面罩,令黑警面貌暴露人前

尼個都係警察扮?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]