• 瀏覽: 10,152
  • 回覆: 70
+10
引用:
原帖由 kfws 於 2019-9-11 04:16 PM 發表

真的嗎?樓主我撐你,見一個扑地鐵,放火燒站嘅就捉住佢黎打到扑街為止,唔見紅唔收貨呀吓😆
支持打柒仆地鐵,放火燒站就打多幾棍!!!

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-11 09:40 PM 發表

按曱甴立場講........一定係!
跟住被警察拉埋?

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
是嗎?有證據嗎?唔好以為大話講多幾次會變真!

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
係嘅係嘅,
所有暴徒都係警察扮嘅,
老屈和平示威者啊嘛?
曱甴思維真係On9到無論!

神探

曱甴都是膽小鬼,哪會勇武

引用:
原來831事件中有三個警察臥底被警察打死!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
下次你出去,一見到D FULL GEAR 既就扑濕佢,扑到佢認自己係警察......
唔係警察點會有咁多錢買套成皮幾2皮既FULL GEAR 呀,一於扑濕佢地先啦....
記住啦!

係喎,樓主講得有少少道理

引用:
柒兩普都係臥底警察。

引用:

附件

IMG-20190911-WA0003.jpg(90.66 KB)

原來弱智係咁嘅😏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]