• 瀏覽: 8,007
  • 回覆: 40
  • 追帖: 3
+7
自由閪🤣免費雞

引用:
原帖由 denden88 於 2019-9-11 04:11 PM 發表
嘩,樣衰到。。。

引用:
原帖由 16610joey 於 2019-9-11 02:30 PM 發表
另一師兄post話佢只係旺角嘅零售員喎
佢個樣真唔似專業人士,無嗰種氣質
Sales就似喇
況且醫生搭地鐵?
聯合醫院喺山度,附近無地鐵,要小巴上山,醫生係都私家車出入啦

引用:
原帖由 漆哥 於 2019-9-11 02:37 PM 發表

護士好多都只係副學士出身,智慧有限
爆眼擺明係個局,仲自己衝出來大叫,你話係唔撚係傻?
其實學歷唔代表智慧、人品及處事能力,高分低能有好多,低份高能亦唔少...否則唔會有名譽博士、院士學位,幾多商界及政界領袖能力、智慧和經驗巳足以超越書本和學術上所學既野!

咩職業,咩學歷都好,暴徒就係暴徒

唔係掛!醫生咁高人工都跳閘?醫管局出尼講下嘢。冇有按時出糧!

引用:
原帖由 honey813hk 於 2019-9-11 01:15 PM 發表
搭地鐵唔比錢,跳出閘跳入閘!
鄺葆賢唔係佢,不過都係女曱甴

https://zh.wikipedia.org/wiki/鄺葆賢
鄺葆賢(英語:Dr. Kwong Po-yin)(1986年5月29日-),香港本土派人士,前青年新政成員[1][2],現任九龍城區議會黃埔西選區議員,基督教聯合醫院急症室醫生[3][4],畢業於香港中文大學醫學院

附件

20190811_75940c691461843f2c05mCIeYPi3lprm.jpg(84.81 KB)

引用:
原帖由 denden88 於 2019-9-11 04:11 PM 發表
唉吔……醜女

引用:
原帖由 denden88 於 2019-9-11 04:10 PM 發表

馬面女系太子金都商場做sales

附件

20190912_2b1fbb0d3890cc796b350ZlJCO9F4o4R.jpg(112.29 KB)

這種人做到醫生咩,會不會把病人直接推入火坑架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]