• 瀏覽: 17,392
  • 回覆: 265
+11
林鄭好忙,要清算好多嘢,黃法官,黃記,黃師,香港電台。。。

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-9-11 02:03 PM 發表
支持政府瘋狂起樓打擊地產霸權。要整到距地痛先唔會搞事。搞政治唔可以心軟。
欣賞CY嘅硬朗

唔通特首可以凌駕法律?

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-9-11 12:11 PM 發表
縱火/偷竊/刑事毀壞/破壞公物/襲警/非法禁錮/毆打傷人…條條都係罪,扮盲睇唔到
圍機場,破壞鐵路,係美國可以開槍囉。

笑撚左 之前又話李生官商勾結 霸權
依家又轉晒 幾撚支持李氏力場 ☝🏻
嗱.... 香港人核心價值ar

青年曱甴不單,縱火/偷竊/刑事毀壞/破壞公物/襲警/非法禁錮/毆打傷人,李+x隻字不提。

網民精句 👆😆

一個都不能放

黃瓜李網開一面,放過香港「正常」嗰伍百幾萬人啦?

犯左法就要接受審判,有咩問題

刁,邊個社會,邊個政府會對暴徒網開一面?日本?美國?法國?

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-9-11 12:11 PM 發表
縱火/偷竊/刑事毀壞/破壞公物/襲警/非法禁錮/毆打傷人…條條都係罪,扮盲睇唔到

附件

OCAA8658.JPG(98.8 KB)

WIOW4571.JPG(75.41 KB)

有人傳來 : (這次是有關大人物不是小人 😝)

"我昨天從朋友口中得知真事是參加暴亂行動每次都有百佳卷收,不用在最前排己有1000百佳卷,我們正猜想為何那麼多百佳卷?紅磡示威,黃埔花園絲毫無損,中環暴亂不會搞長江中心,不覺得太巧合?
加上李生昨天的慈山寺論,立埸就己更加明顯 "

👆大家市民點睇?

李生應該實則地劫富濟貧喺經濟上幫咗受影響嘅市民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]