• 瀏覽: 17,354
  • 回覆: 265
+11
引用:
原帖由 電梯滴滴浴缸 於 2019-9-11 13:23 發表

721,831又可以執法不公?
721有人挑釁在先,瘋狂打人在後,你唔好話唔係…831更加係暴徒先破壞旺角站,後流竄到太子站,豬隊友與人衝突,被警察籍口衝落月台困獸鬥~

點解個個都講一半唔講一半, 李嘉誠係叫d 青年要體諒香港大局, 即係叫d 暴徒收手先

作為藍絲, 我認為如果黑衣暴徒和反對派願意收手, 特赦是可以考慮的, 我諗誠哥也是咁諗!

777八國聯軍都唔怕啦!
怕超人!

蘋果首次認同李嘉誠言論

林鄭不想清算青年, 她最想投降了事, 捱夠任期領俸祿!!!

支持政府瘋狂起樓打擊地產霸權。要整到距地痛先唔會搞事。搞政治唔可以心軟。

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-9-11 12:11 PM 發表
縱火/偷竊/刑事毀壞/破壞公物/襲警/非法禁錮/毆打傷人…條條都係罪,扮盲睇唔到
仲有吸毒,衰11。

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-9-11 12:05 PM 發表
【一網打盡】【本報訊】香港首富李嘉誠日前首次就反送中運動開腔,呼籲執政者對年輕人「網開一面」,特首林鄭月娥昨不評論李的言論,但她一邊聲稱政府關心、關愛年輕人,另一邊強調一定會依法追究違法行為,她又批評美國國會通過《香港人權與民主法案》保障香港民主自由極不恰當,表明不會讓美國成...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/20 ...
清算曱甴有乜問題?

李瓜X點解唔對張子強網開一面

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-9-11 12:11 PM 發表
縱火/偷竊/刑事毀壞/破壞公物/襲警/非法禁錮/毆打傷人…條條都係罪,扮盲睇唔到
x2

香港正常青年:關我L事啊?

殺人吾駛田命?

+ x哥老到果頭近,思覚開始失調,放火,打警察、破壞地鐵乜衰嘢都做嘅暴徒怎可網開一面,倒返轉打爛曬佢的物業睇下佢又點講!

刁,十X正儍b

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]