• 瀏覽: 6,137
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
+16
大批醫護人員在報章刊登實名聯署公開信,題為「搶救香港 刻不容緩」,促請政府回應民間五大訴求,缺一不可。公開信在報章頭...

呢班所謂醫生,讀咁多書都係唔明事理,枉讀書
你地醫護人員抗議警察打市民!
暴徒打市民你哋唔抗議?
暴徒打爛港鐵你哋唔抗議?
暴徒放氣油彈你哋唔唔抗議?
暴徒堵塞馬路放火你哋唔抗議?
暴徒阻人返工返學你哋唔抗議?
你以為只係醫護人員先救人?
警察一樣救香港市民唔會比你哋少!
接受訪問果位女醫生話唔敢睇直播因為見到警察打人,
咁港鐵所有設施唔識打人點解要打爛晒?有港鐵職員響控制台入面對暴徒咩都無做過點解要打爛玻璃?
黑傳媒有無訪問過港鐵職員?
你哋見到佢哋所作所為重投訴警察過份暴力?
暴徒比警察暴力千倍!你哋以為只有醫護人員先救人?警察一樣救巿民唔會比你哋少!
黑白不分,只睇自己想睇一D都唔持平,暴徒要求唔係五大回應,係要五大答應!
支持警察執法拉暴徒!
香港警察加油!
如果暴徒要加埋香港獨立,係咪都要回應,缺一不可,都痴線

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1588645/即時-港聞-修例風波-批警濫暴-醫療界聯署促政府回應5大訴求-拯救香港

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-9-11 10:43 發表
大批醫護人員在報章刊登實名聯署公開信,題為「搶救香港 刻不容緩」,促請政府回應民間五大訴求,缺一不可。公開信在報章頭...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190911/_2019091109403583601.jpg

暴徒打市民 ...
激進示威者們唔破壞就係等於救左香港

黑醫護幾時還眼啊

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-9-11 10:43 AM 發表

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190911/_2019091109403583601.jpg

暴徒打市民 ...
咦,乜醫護人員唔化單眼化妝嗱?潮流轉得真快!😩😩

殺人放火都要免刑責,簡直無法無天,如果你屋企被人縱火,舖頭私家車被人破壞,你被人打傷,你們可以不追究嗎?

你班醫護界,你們5提暴民示威者破壞香港公共設施,到處圍人打人,縱火,損平民生計...因為你們都是公共醫療機構下工作,

醫護專業失德,破壞香港出心出力

你哋個良心去咗邊?

點可能答應那些暴徒既無理苛求, 香港係法治之區.... 

做乜而家唔遮住隻眼?之前唔係覺得依個手勢好型嘅咩?又轉移視線!

已經回應左啦!救香港只有一個方法,消滅乞衣恐怖份子

醫護界更多是,非常討厭果班事非不分、破壞搞亂香港法治的黑醫護!只不過是為份工,大家又一齊工作,唔出聲算!

示威者更濫暴, 示威者停, 警方才能夠停, 因為警方是在保障香港地方和市民安全

暴徒既暴力行為竟然沒有被譴責, 人格是一生一世, 是沒錯!! 是非都分不清, 你們的人格極之有問題!!

醫療界 認知偏誤 變相支持黑暴徒 禍國殃民。香港玩完?香港是你家?

黑醫極偏頗,點解唔譴責暴徒😠

支持馬上立蒙面罪,對全香港七百萬人都有好處,戴咗口罩唔知你係乜人好驚!

垃圾

如果殺人放火免刑責既話提早通知,事關我有個大膽既想法

有冇叫醫護還眼? 唔還眼都唔該環警方一個對唔住!

「鎮壓暴徒,拯救香港」徹查幕後黑手:立法會被破壞!港鐵多站被破壞!毆打市民及旅客!

你班黑護,沒有專業精神,醫護道德,不出埋黎暴動, 暴徒行為你地唔講

心盲的醫護界就是假裝看不見黑衣暴徒的恐怖暴力襲擊惡行!

仲咩唔包眼唔叫還眼呀!黃屍醫護對眼都盲既無L做醫護啦!醫死人呀!轉行做暴徒緩交啦 

訴求政府即向內地招生訓練醫護人員,每年招一定醫護人數

引用:
原帖由 wannersam 於 2019-9-11 11:29 AM 發表
做乜而家唔遮住隻眼?之前唔係覺得依個手勢好型嘅咩?又轉移視線!

已經回應左啦!救香港只有一個方法,消滅乞衣恐怖份子

醫護界更多是,非常討厭果班事非不分、破壞搞亂香港法治的黑醫護!只不過是為份工,大家又一齊工作,唔出聲算!

示威者更濫暴, 示威者停, 警方才能夠停, 因為警方是在保障香港地方和市民安全 ...
之前個個都咁

引用:
原帖由 wannersam 於 2019-9-11 11:30 AM 發表
暴徒既暴力行為竟然沒有被譴責, 人格是一生一世, 是沒錯!! 是非都分不清, 你們的人格極之有問題!!

醫療界 認知偏誤 變相支持黑暴徒 禍國殃民。香港玩完?香港是你家?

支持馬上立蒙面罪,對全香港七百萬人都有好處,戴咗口罩唔知你係乜人好驚! ...
黑醫極偏頗,點解唔譴責暴徒😠
因為對黑醫黎講,多人入院加重咗佢地工作量,佢地咪鬼殺咁嘈,
佢地邊有醫德

暴徒醫護已經失去功能義意,將來的特首要另開一個有效醫療團隊,真正為全港市民服務中心,自私醫生、醫護唔少,一直玩野令市民受害

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]