• 瀏覽: 60,061
  • 回覆: 303
  • 追帖: 2
+7
仲用獨市 Lightning 插已經落後, 金屬片外露易損壞又唔美觀, 系統自我封閉太守舊唔合現今用家需要 !以前炒得貴以為得到寶而自豪, 宜得似一舊爛咗嘅蘋果吧!

買哩用唔係買哩炒

red ip11 ok wor

引用:
原帖由 曹三豐 於 2019-9-11 12:34 PM 發表

先達 G-World 老闆 Lo 哥表示,iPhone 11、iPhone 11 Pro 及 iPhone 11 Pro Max 並未帶來驚喜,雖然功能增加,但機身外型欠吸引力,至今亦未有中國大陸或外地客人作出查詢或預留,直言開賣首日跌破原價! ...
如果唔支援5G,大陸人買黎做乜?

香港人又可以“攬炒”一番

冇5g賣咗做古董。

哩部係iphone定係iphoto ? 相機一部

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-9-11 10:06 AM 發表
蘋果公司年度發布會於香港時間今日(11日)凌晨1時舉行,一如所料推出了3款最新型號iPhone,分別是iPhone 11、iPhone 11 Pro及iPhone 11 Pro Max。蘋果公司強調3部新iPhone的拍攝照片及影片功能,新機將在香港時間本周五(13日)晚上8時開始預訂,9月20日上市,售價由5999港元起跳。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ...
炒條毛咩,吾信你試吓

搵鬼買

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-9-11 01:08 PM 發表

On9
iPhone有革命性Face ID,Android邊間有?
Android用相就可以解鎖真係笑撚死人
睇下幾時輪到iPhone用屏下指紋

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-9-11 01:09 PM 發表

而家未有台有5G服務
但Smartone即將會使用Ericsson 5G技術
良心公司一定要撐
將會

得佢一間將會?

市面上又有幾多款5G功能的手機?

爭係Mate30前出,係唔係真係驚成咁?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-9-11 01:23 PM 發表
Samrtone將會使用Ericsson 5G技術,拒絕使用有後門的大陸貨,保障客戶利益,呢啲就係良心公司抵撐
近兩年派少左30%息,良心?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]