• 瀏覽: 60,087
  • 回覆: 303
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 公園謝皮的結他 於 2019-9-11 11:06 AM 發表

咪有係問父母攞錢買
未必架,可能下次出動份糧包一部 "哎瘋" 呢

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-9-11 10:06 AM 發表
蘋果公司年度發布會於香港時間今日(11日)凌晨1時舉行,一如所料推出了3款最新型號iPhone,分別是iPhone 11、iPhone 11 Pro及iPhone 11 Pro Max。蘋果公司強調3部新iPhone的拍攝照片及影片功能,新機將在香港時間本周五(13日)晚上8時開始預訂,9月20日上市,售價由5999港元起跳。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ...
從不買山挨仔,佢貴過頭。

2家呢個時間唔會換手機住啦。等5G網絡舖定至諗。到時部機至知要有乜功能,有幾記憶同Speed至夠用
2家買就算收到5G,都怕到時可能要再強的機至發揮到

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-9-11 10:06 AM 發表
蘋果公司年度發布會於香港時間今日(11日)凌晨1時舉行,一如所料推出了3款最新型號iPhone,分別是iPhone 11、iPhone 11 Pro及iPhone 11 Pro Max。蘋果公司強調3部新iPhone的拍攝照片及影片功能,新機將在香港時間本周五(13日)晚上8時開始預訂,9月20日上市,售價由5999港元起跳。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ...
見到機背果三粒雞眼都已經唔開胃,點買?

下年出夠十粒雞眼,問你死未。

上次都接近皮皮聲,點解今次就....................。

實炒燶

典解有人仲覺得i燶可以炒

毫無新意,係買都等12

引用:
原帖由 利JOE 於 2019-9-11 10:40 AM 發表
用唔到5G有零用?
香港幾時有5G?

引用:
原帖由 jeffcheng34567 於 2019-9-11 11:40 AM 發表

唔好乜都講政治
用咩電話只是個人喜好
Agree

三個鏡頭排陣真係肉撚酸~再加個方框~無眼睇!如俾我做設計師~蘋果logo做大啲鏡頭藏入logo入面!果片葉做閃光燈~一定好睇現在

唉風已經過時了....!

引用:
原帖由 曹三豐 於 2019-9-11 11:19 AM 發表
好核突後面
前幾代夠核突啦,跟住果D大陸垃圾機咪又搏命抄到足

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2019-9-11 11:36 AM 發表

5G嘅世界,對於活在井底、思想活在牢房嘅曱甴係難以想像!
真係有5G果陣閣下用得起先講咁大聲啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]