• 瀏覽: 60,090
  • 回覆: 303
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-9-11 01:23 PM 發表

Samrtone將會使用Ericsson 5G技術,拒絕使用有後門的大陸貨,保障客戶利益,呢啲就係良心公司抵撐
如果連用部電話都要涉及甘多野,會否太複雜?

iPhone 其實不算貴
年年換,trade 舊 買新 ,補6000 7000,其實一日都唔洗20元
An機用一年trade in ,個價衰到貼地

引用:
原帖由 漆哥 於 2019-9-11 01:24 PM 發表

近兩年派少左30%息,良心?
逢係瀨美國佬春袋,佢都當良心公司

呢幾隻色好吸引:

引用:
原帖由 smallpotatoxyz 於 2019-9-11 01:28 PM 發表
逢係瀨美國佬春袋,佢都當良心公司
吊!SMT咪又係靠華為P30保住業績!扮咩撚有良心!
之前個CEO講過會Keep住派60cents,有良心?!
你試下Mate30唔撚放俾SMT賣,即時睇下佢良心有幾何價囉!

冇欲望去買

邊個之前話 華為4筒 鏡頭樣衰的 宜家咪又抄

引用:
原帖由 smallpotatoxyz 於 2019-9-11 01:27 PM 發表

如果連用部電話都要涉及甘多野,會否太複雜?

iPhone 其實不算貴
年年換,trade 舊 買新 ,補6000 7000,其實一日都唔洗20元
An機用一年trade in ,個價衰到貼地 ...
D人唔知係身有屎,定以為自己係咩大人物,會日日顧慮有人監控自己

又出新款.有幾多人有興趣?.

手機都飽和拉,仲未有突破有鬼用

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-9-11 10:57 AM 發表
暴徒咁奶美國佬實會去用, 不過唔知係咪肯比錢買
你做咩改左個名

愛風鏡頭終於有大光圈,啲相絕對比三星同國產機好。

用華為

引用:
原帖由 胡三刀 於 2019-9-11 01:14 PM 發表

如果唔支援5G,大陸人買黎做乜?
三星、LG、華為已經有水貨 5G 機賣啦! 今年仲買又貴又肉酸嘅唉瘋, 把鬼!

仲要預訂?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]