• 瀏覽: 55,569
  • 回覆: 9
  • 追帖: 5
+34
完全AV情節, 但班學生要揀做曱甴, 條路自己揀, 怨得誰??

大家睇吓831, 在太子站被速龍在車箱內教訓那做帶黑口罩條曱甴幾乸醜樣及樣衰, 甩開口罩仲發覺佢棚牙哨咗出黎添, 都呃到條女俾佢又攬 又擁咁, 

原來做義士, 就算係怪獸咁都呃到蝦條的....

所以而家班曱甴好嬲, 羅太篤爆佢地面就義士, 骨子原來係淫獸的真面目

引用:
原帖由 abcde2008 於 2019-9-11 05:59 AM 發表
有女初長成家長真的要留意,唔好俾個女做義雞。多啲陪佢上學。自己有眼睇,宜家班友破壞緊社會,再唔係乜乜訴求。犯法,一世。俾人強,也一世。多啲關心子女,向黃絲校長先生說不。 ...
睇見班家長, 就算冇咗個女, 個女俾曱甴滾咗做慰安婦, 成千個家庭個女離家出走或失蹤都唔報警,

只能說佢地抵膠死囉.....咁都唔出黎指控曱甴行為

幫唔落

香港應要揾人聯繫係起呢班因曱甴而攪到家變的苦主...

我覺政府好賤格, 任由毒媒煲大一些無中生有

但就唔會理真係受害的的受災家庭及人仕

大家有冇再去聯那些被曱甴施暴打的受害者????
其實只要聯結受害者一齊, 為佢地發聲, 根本就可以凝聚出反抗的聲音, 但這社會懶做, 

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 06:10 AM 發表

公義為名食女為實,騙徒手法層出不窮。
政府似有心縱容, 唔封毒果, 連登這些, 任由曱甴起底. 唔捉拿..........結果是市民是一個個被害了

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 06:13 AM 發表

班曱甴無法無天、壞事做盡,仲撐佢地的人不覺得可恥嗎?
你唔覺現政府闊佬懶理咩???其實, 根本大把嘢可做, 但羅太肯公佈, 都即刻被林鄭割蓆...

不少ching想公佈呢D資料,都被扣分

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 06:17 AM 發表

政府無能去抗暴,大陸又不能插手,真係要靠市民團結,盡力支持警隊執法。
怎支持??
市民打曱甴又俾假髪重罰, 反而曱甴打市民, 假髪又放生曱甴!!!
中央都唔幫市民解禁假髪的偏幫, 叫市民怎去支持返你地???

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 06:20 AM 發表

林鄭系市民眼中已是傀儡,市民真係要靠自己,有料就send比警方做野啦!
警方及市民都被無理偏黃的假髪打壓, 幫完去驅曱甴, 打曱甴反被判重刑, 政府咁樣要市民幫, 又懶理市民幫完被打壓..........

唔該中央及政府自己先諗清楚,
攪掂這嚴重大問題
幫完, 好心冇好報
....幫親就有鑊冇多謝, 幫完就變紙巾, 被扔棄的問題先要求市民啦!!!

好似有人教訓曱甴, 就要坐7年, 警方打吓曱甴一吓, 都唔知有冇傷, 就判2年..........

引用:
原帖由 denniscwip 於 2019-9-11 06:31 AM 發表

唔通話自己暴動完無車返 上錯賊車被人姦咩?!
做曱甴擺明就係蠢, 出來示威, 咁大堆蠢人被發現, 係好吸引狼群過來撈捕的.

有免費鷄食味, 仲係成大堆儍更更的. 係好吸引那些色情大白鯊的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]