• 瀏覽: 55,623
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
引用:
原帖由 su30mk 於 2019-9-11 08:50 發表
對曱甴而言,文匯大公星島等正氣傳媒就如殺蟲水,可以毒死曱甴!曱甴唔驚至奇!
更加要支持文匯大公星島等正氣傳媒!

尤其有全港最佳愛國愛港作家,屈穎妍,坐陣!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 11/9/2019 05:29 AM 發表
【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...
小心領嘢!免費嘅嘢,都係小心啲好。

附件

FB_IMG_1568298342396.jpg(134.87 KB)

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-9-11 09:31 發表
對曱甴來說又真係毒嘅。
不過對溫血人類絕對安全!

大公文匯全媒體,照耀香港!

引用:
原帖由 vch 於 2019-9-11 13:35 發表
呵呵..............估唔到今時今日只有文匯信得過
絕對同意!

絕對繼承中國1978改革開放以來,真理求真的黃金標準!最信得過!

呢班人根本只係為自身小小私利去搞亂香港

真係離晒譜
仲要用d漂亮的謊言去引誘其他人去加快達到目標

引用:
原帖由 gogo21 於 2019-9-12 13:06 發表
【義載姦人】(打開蚊帳)
義載奸人 義載姦人
遂個奸 遂個奸
車上山玩迷姦 雞姦屎忽插埋
輪流姦 輪流姦
經典兒歌,全新演繹!

足比瑞士歐X茄「專業超速」
1969登月
1970救返亞波羅13號太空人
咁絕世經典!

而家登月50周年,全新co axial機芯,更昇華!

搭劣步白牌,都一樣係咁!

只有合法的士,先有保障!

濫收車資?都可以報警,甚至追返車費!

引用:
原帖由 winghg2 於 2019-9-11 10:27 AM 發表

忠言逆耳
我不想人云亦云

引用:
原帖由 大食死肥佬 於 2019-9-14 12:03 PM 發表

我不想人云亦云
事實如此 仲唔係個案

引用:
原帖由 winghg2 於 2019-9-11 10:30 AM 發表
屌平時被強姦果D都唔柒敢報警喇!平時果D強姦報導睇得少啊?雨夜屠夫識唔識啊? 今次仲要身有屎 點敢啊?被強姦但暴動罪判五年?
通常受害人不報警是怕對方的勢力,如名人,權貴或相熟親戚等,如果對方是普通人,大部分情況都報警

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
毒果點會執,有班儍曱甴幫他搵錢

引用:
原帖由 winghg2 於 2019-9-14 12:04 PM 發表

事實如此 仲唔係個案
請提供證據

引用:
原帖由 大食死肥佬 於 2019-9-14 12:10 PM 發表

通常受害人不報警是怕對方的勢力,如名人,權貴或相熟親戚等,如果對方是普通人,大部分情況都報警
我費事揾新聞喇 我肯定有好多因強姦被捕後去翻查罪犯電腦發現大量被強姦受害者影片lol

引用:
原帖由 大食死肥佬 於 2019-9-14 12:12 PM 發表

請提供證據
最近個少女自白變曬聲得背脊條視頻睇咗未?你係到幫強姦犯辯護?定你天真到以為冇人會被強姦?定你就係強姦犯?

啲人話依家啲 "年青人" 好叻,
十四五歲已經好識分是非黑白又眉精眼企,
仲話要降低選民年齡,
相信好快連特首(到時可能唔係特首係國家元首)都冇年齡限制,十歲可以統領香港,
咁嘅人精會俾人呃上車?
咪儍啦,擺明係佢地痕痕哋,氹人俾佢上車,
揸車嘅真係要小心,咁樣惹到 x 病真係唔抵。。。

引用:
原帖由 winghg2 於 2019-9-14 12:39 PM 發表

我費事揾新聞喇 我肯定有好多因強姦被捕後去翻查罪犯電腦發現大量被強姦受害者影片lol
無證據好難信喎,師兄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]