• 瀏覽: 55,600
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
D熱褲女 D吊帶囡 唔講以為出黎做 可能引起人誤會

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-9-11 11:50 AM 發表

大部份人都係正常
咪多人睇囉
睇左20年由正常變暴徒。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:49 AM 發表

香港人加油出自班曱甴口中簡直是侮辱,影能衰香港人,佢地唔能攪亂香港已經好好了,仲好意思講光復香港。
真香港人不要被騎劫!我們才是大多數

曱甴女真係好污漕

姦完有銀收,自由西從此黎。

引用:
原帖由 oldman2019 於 2019-9-11 12:20 PM 發表

真香港人不要被騎劫!我們才是大多數
無錯, 時至今日, 正常的市民都知道整場示威運動已變質, 什麼牛鬼蛇神都出晒黎,

曱甴暴徒的無理破壞,
黃媒毒記的鬼話連篇,
犯民議員的永不割蓆,
黃師教畜的洗腦教育,
無知市民的盲目附和,
香港政府的軟弱無能,

大家再唔團結自救必定將香港前途斷送、永不翻身,有誰想自己每天生活的地方一直受到破壞, 一直亂落去呢?

住屌唔嬲,鳩痕就上門搵佢

附件

69954797_10218539058082125_4497811239816134656_n.jpg(86.2 KB)

引用:
原帖由 alvinkan 於 2019-9-11 05:36 AM 發表

推一推 不過黃毒傳媒都唔會報出黎 班豬媽唔會知 以為個女重係義士
做義士要包屌架

,
引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 12:59 PM 發表

無錯, 時至今日, 正常的市民都知道整場示威運動已變質, 什麼牛鬼蛇神都出晒黎,

曱甴暴徒的無理破壞,
黃媒毒記的鬼話連篇,
犯民議員的永不割蓆,
黃師教畜的洗腦教育,
無知市民的盲目附和,
香港政府的軟弱無能,

大家再唔團結自救必定 ...
你開個組織落去打曱甴,我第一個參加,幾百人落去就夠,打低前面果幾個,後面果班雞飛狗走

引用:
原帖由 股壇小丑1 於 2019-9-11 10:19 AM 發表
毒果日報無惡不作, 遲早執笠
無老美黑金早就關門啦!

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-9-11 07:15 AM 發表

連登幾日前已經發出警告,著曱甴女小心了,今次文匯的報導是晚了一點。
Ching咁講你就唔啱,因住等陣有人又話你幫文滙報啦。

引用:
原帖由 ken782 於 2019-9-11 01:17 PM 發表

Ching咁講你就唔啱,因住等陣有人又話你幫文滙報啦。
原來連登都有咁講,大家話文滙報錯,又即是黃絲追隨嘅連登都錯啦。

有無證據呀 無證據係大陸出新聞可以無人理,但唔該睇下 尼度係香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]