• 瀏覽: 55,508
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
警察問點解系果度出現唔識佢又上左車呢,唔識答了

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 AM 發表
【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...
女義士?

認真識食 食雞

文匯大戰毒果

異屎義載,
癲屎獻身,
合情合理!

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2019-9-11 05:37 AM 發表
用自己車犯法,走得甩嘅機會係零。
告人老強,自己就暴動,點告,有人就係睇穿呢一點。

rape roaches.    

正常丫,有姦齊齊姦,示威就齊齊示威

我都想買番架車,架車越大越好

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
對曱甴而言,文匯大公星島等正氣傳媒就如殺蟲水,可以毒死曱甴!曱甴唔驚至奇!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
錯,唔係毒,係侮辱你智慧性低智

咁香港好容易變咗疫埠 隻隻曱甴都有菌 傳染性好強

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 AM 發表
【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...

啲女能夠性安撫到啲義士 佢地會覺得好光榮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]