• 瀏覽: 55,562
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-11 06:11 AM 發表
香港應要揾人聯繫係起呢班因曱甴而攪到家變的苦主...

我覺政府好賤格, 任由毒媒煲大一些無中生有

但就唔會理真係受害的的受災家庭及人仕

大家有冇再去聯那些被曱甴施暴打的受害者????
其實只要聯結受害者一齊, 為佢地發聲, 根本就可以凝聚出反抗的聲音, 但這社會懶做,  ...
你們的聲音怎會比黑教會,及第四公權黑記大,以前話衹手遮天,而家佢哋一個手指指死人啦。

未必要姦,可能群交

幾十年前香港啲飛仔飛女都叫曱甴仔曱甴妹,點知幾十年後又咁叫,不過前面加上(暴徒)兩字😩

引用:
原帖由 高佬中坑 於 2019-9-11 06:11 AM 發表
低風險食女,我都借架車番黎走轉先!
遲佐啦,鷄比骨都冇。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 AM 發表
【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...
用下腦啦, 冒咁大風險? 被警察拉架, 去老蘭, 灣仔好過啦, 

睇中佢地唔報警!呢招幾得喎!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
2014年佔領已經有幾單強姦,拉左坐埋監

引用:
原帖由 alvinkan 於 2019-9-11 05:36 AM 發表

推一推 不過黃毒傳媒都唔會報出黎 班豬媽唔會知 以為個女重係義士
都係義士 : "義"務提供性服務人"士"

應該沒有強姦成份吧,曱甴女很願意為「義士」提供聖服務

引用:
原帖由 alvinkan 於 2019-9-11 05:42 AM 發表

旦願警方可以盡快把暴徒真面目公諸於世 市民訓醒唔好再支持暴力強姦搶劫跳閘合法化
要d人信先得㗎

引用:
原帖由 kennyice 於 2019-9-11 07:14 AM 發表

而且可以中出
做得曱甴,三尖八角無個正常。

冇老 抵死

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-9-11 06:58 AM 發表

呢份垃圾報紙
轉型寫科幻小說
垃圾得過毒果,仲要俾50蚊睇,真係on dog dog

引用:
原帖由 hkdotcom 於 2019-9-11 07:51 AM 發表

要d人信先得㗎
警方10個what's app no.  好快收到料

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]