• 瀏覽: 55,580
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
食左幾多件

引用:
原帖由 棠哥仔 於 2019-9-12 10:32 AM 發表

唔好轉移視線
就算係警察射都冇錯
一早舉𣄃驅散
條女非法集結在先
有冇錯係另一回事,不要轉移視線

班死曱甴黃屍暴徒賣國賊, 人品低劣, 乘人之危, 再用威逼卑鄙手法去呃蝦條, 唔出奇.....只係希望啲家長好好關顧自己子女之餘, 一班小女孩可以及早回頭......

愛知上身

何以 這香港 變撚左
何以 令市民 亦憤恨
曱甴 真僕街 賤格聲 響透
盼佢地 歸於 土裏

何以 這警隊 抹不走
何以 為香港 從沒退後
何解 要滅蟲 但吶喊聲 響透
有佢地 光輝 香港

自由西 墜落 徬徨午夜
迷藥裏 最遠處吹來 是喊聲
捍貞操 來齊集這裏 來全力抗對
暴徒 曱甴 灰飛煙滅

曱甴來到 要光複 這香港
同城兒女 為正義 除下革命
祈求 中國與香港 萬世都不朽
我願曱甴歸西去

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 AM 發表
【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...
唔出奇呀 ,又話黑警 ,又話革命要有犧牲。 咁咪自作自受囉。

愛滋基摩死曱甴。

哈哈。臭雞

this post is 千真萬確 and sent out by my father in law ...
今天(2019.09.09)中午和戴生與他女兒女婿去九龍城創發食鈑,飯後大家分手我去坐小巴上車不久後,聽到前面二個青年人交談,有人說昨晚大嚿笠咗兩件筍嘢,說完後左邊那人拿了電話給右邊那人看,因我也是坐在右邊所以看得很清楚,見到電話裏有一沒穿衣服小女孩的大頭相,見她神色驚慌又痛苦而她的上面也有一個沒穿衣服的背影,頓時已經知道發生什麼事,後來還聽到左邊的那人叫他今晚上嚟說她今晚八時後她也在,他說有相在手她不敢不到!各位這是千真萬確的事,網上流傳我也半信半疑,但我所見也太震撼,令我心情難以平復,現在香港真的變成妖獸都市
時間 2019.09.09下午約二時
地點 九龍城去青山道的小巴上當時車上只有數人
當然Uncle 沒有問他們是否暴徒, 自己決定吧 ...
真心希望各位可以救救她們 讓她們早點醒覺 ...

引用:
原帖由 bestwin61 於 2019-9-11 05:35 發表
拍片
不過太淫賤,文匯大公 / 點新聞一定唔會出街

連東方都未必出

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2019-9-11 05:37 發表
用自己車犯法,走得甩嘅機會係零。
所以不斷swap車,唔會係「親人」,只會係「2打6」,以防偵查!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 發表
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...
搵單身曱甴妹食。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 發表
文匯報!超強優質報導!

根本係淫慾車!

真正「保姆車」,惟有

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]