• 瀏覽: 55,559
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
異屎㗳癲屎,癲鋤之合!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-11 06:32 AM 發表

警方及市民都被無理偏黃的假髪打壓, 幫完去驅曱甴, 打曱甴反被判重刑, 政府咁樣要市民幫, 又懶理市民幫完被打壓..........

唔該中央及政府自己先諗清楚,
攪掂這嚴重大問題
幫完, 好心冇好報
....幫親就有鑊冇多謝, 幫完就變紙巾, 被扔棄的問題先要求市民啦!!!

好似有人教訓曱甴, 就要坐7年, 警方打吓曱甴一吓, 都唔知有冇傷, 就判 ...
中央一定要撤林鄭呢過深黃,肅清法律界,傳媒,教協黃畜,舉佈佢哋對良民嘅不公義同煽動學生,市民可以登頭版?

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-9-11 03:38 PM 發表

做過實驗? 冇相關視頻佐證呀?
據悉,警方曾就布袋彈能否射穿眼罩,進行了測試,發現在五米範圍內開槍,布袋彈未能打穿眼罩,而事發當日,於警署開槍警員的距離,跟少女倒臥的位置相距約20米。調查至今,仍未能百分百確定少女受傷的原因。假若是布袋彈擊中少女,則不排除是布袋彈射中眼罩,眼罩的硬物壓住少女的眼睛,最後導致其受傷。 ...
唔好轉移視線
就算係警察射都冇錯
一早舉𣄃驅散
條女非法集結在先

引用:
原帖由 alvinkan 於 2019-9-11 05:36 AM 發表

推一推 不過黃毒傳媒都唔會報出黎 班豬媽唔會知 以為個女重係義士
唔係“義士”,係 “easy ”比人食😂

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
【義載姦人】(打開蚊帳)
義載奸人 義載姦人
遂個奸 遂個奸
車上山玩迷姦 雞姦屎忽插埋
輪流姦 輪流姦

終於明白咩叫無事生非,咎由自取

自由西唔驚啦,慣嫁啦

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2019-9-11 05:37 AM 發表
用自己車犯法,走得甩嘅機會係零。
曱甴妹唔會報警㗎!

引用:
原帖由 駛恁母豬場機掰 於 2019-9-11 02:14 PM 發表

左鳩又發功

紙B的支那人
港鐵站死好多人呀,有時間去幫手足攪下啲身後事啦

公開的秘密

仆街囉,色魔隨時生愛滋。

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2019-9-11 04:40 PM 發表
曱甴女你唔吊佢都係會做慰安婦, 有西齊齊吊你情我願乜問題?
有愛滋。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]