• 瀏覽: 55,531
  • 回覆: 456
  • 追帖: 5
+34
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-11 05:32 AM 發表
文匯報毒過毒果
所以文匯都未執 蘋果點會執
呵呵..............估唔到今時今日只有文匯信得過

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-11 06:11 AM 發表
香港應要揾人聯繫係起呢班因曱甴而攪到家變的苦主...

我覺政府好賤格, 任由毒媒煲大一些無中生有

但就唔會理真係受害的的受災家庭及人仕

大家有冇再去聯那些被曱甴施暴打的受害者????
其實只要聯結受害者一齊, 為佢地發聲, 根本就可以凝聚出反抗的聲音, 但這社會懶做,  ...
冇用架,佢哋會屈係藍斯開車去食女。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:29 AM 發表
【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒 ...
不過現在又沒有証據,只系在高登/連登有人開POST講

提示: 違規內容已被屏蔽
點可能會無?一定有,強迫及自願的結果也是一樣

引用:
原帖由 alvinkan 於 2019-9-11 05:39 AM 發表

怕被警察拉告佢暴動 用威嚇迫佢又唔敢報警 高招
用陶生邏輯 : 失豬 定 失前途 邊樣慘d ?

引用:
原帖由 skii123 於 2019-9-11 11:12 AM 發表

撐警合法,你影佢相有咩用,
果然曱甴係冇腦
你先係白癡 

影左佢床照
本來同佢做過一次
佢覺得對唔住老公 唔想再做
但係我已經影左佢相

所以佢到要繼續同我做😄

明唔明 傻仔

又後生又靚,重係免費雞👍🏻

引用:
原帖由 corla_coll 於 2019-9-11 02:24 PM 發表

你先係白癡 

影左佢床照
本來同佢做過一次
佢覺得對唔住老公 唔想再做
但係我已經影左佢相

所以佢到要繼續同我做😄

明唔明 傻仔
點解要俾你上,俾你影,
憑你個條牙籤仔,死白痴

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-11 05:42 AM 發表

都要有受害人報警至得架!
師兄,自作孽,不可活。所有都係自己決定,怪邊個?爆眼紋比曱甴打爆眼,唔報警。咪由得佢隻眼爆囉。佢仲覺得自己做得岩都冇辦法。

果d少女都係,比人姦都係自己攞黎,比佢地見識下社會黑暗面,學校睇唔到架

整個曱甴me2 運動啦!一定爆多人支持!

引用:
原帖由 IBMR51 於 2019-9-11 11:20 AM 發表

警方當時做個實驗,布袋彈 喺近距離五米,都打唔穿3m眼罩。個條八婆當時離 差館最近嘅警察 喺馬油15米嘅距離以上, 所以布袋彈亦冇可能打穿佢嘅3m眼罩。 根本當時嗰條臭閪係冇帶上眼罩。佢畀什麼打穿打爆隻眼我哋就不得而知啦🤔🤔🤔🤔🤔🤔! ...
做過實驗? 冇相關視頻佐證呀?
據悉,警方曾就布袋彈能否射穿眼罩,進行了測試,發現在五米範圍內開槍,布袋彈未能打穿眼罩,而事發當日,於警署開槍警員的距離,跟少女倒臥的位置相距約20米。調查至今,仍未能百分百確定少女受傷的原因。假若是布袋彈擊中少女,則不排除是布袋彈射中眼罩,眼罩的硬物壓住少女的眼睛,最後導致其受傷。

引用:
原帖由 cool8888 於 2019-9-11 01:02 PM 發表
住屌唔嬲,鳩痕就上門搵佢
假架!已有人證實影片中是越南AV cut出來,

係咪搵個friend扮警察渣車喺後面跟,之後叫條女扒低?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]