• 瀏覽: 15,675
  • 回覆: 108
+4
葉劉啲垃圾

支持葉劉為國捐軀😆

尾國典解咁多人中瘋搞政ga.

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-10 10:55 PM 發表
制裁咪制裁囉,孽瘤怕咩?無得去美國,可以返大陸,江山多嬌;錢可以放大陸銀行~
戶口一世都唔可以有美金。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-9-10 11:00 PM 發表
仆你個街
班建制派咁無義氣
失哂蹤 唔出黎反對

葉劉我支持妳
好明顯其他建制派權貴有好多美元為基礎嘅資產,而家驚到瀨尿。

引用:
原帖由 omnia 於 2019-9-12 04:16 PM 發表

香港大把人,一世都無美金/外幣戶囗呀!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-12 04:18 PM 發表

香港大把人,一世都無美金/外幣戶囗呀!!
但係我唔相信葉劉係其中之一,人地夫家好有錢的。

引用:
原帖由 omnia 於 2019-9-12 04:16 PM 發表

戶口有美金美國點會知

引用:
原帖由 東方已敗 於 2019-9-12 04:38 PM 發表

戶口有美金美國點會知
你知唔知你香港銀行戶口存嘅美金,實際上都係屬於美國資產一部分,可以隨時被美國政府凍結架?

國際笑話!

支持葉劉

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2019-9-10 09:26 PM 發表
美國國會今天(10日)復會,將優先處理和審議《香港人權與民主法案》。與此同時,美國共和黨海外事務組織副主席俞懷松(Solomon Yue)今天在Twitter發文,稱可引用「全球馬格尼茨基法案《The Global Magnitsky Human Rights Accountability Act》」,制裁行政會議成員、新民黨主席葉劉淑儀。葉劉淑儀回覆《香港01》查詢時表示,有留意到有關訊息,她怒 ...
尾國有咁嘅總統就有咁嘅議員,首要條件,冇腦!

怕你老尾條法例呀.....

引用:
原帖由 肥仔波王 於 2019-9-12 02:19 AM 發表

你知唔知我雖然愛國,不過都係最鍾意吊鬼妹呀?!
不過睇你條奴才開口閉口主子主子咁,都係無前途GA啦,見到鬼仔鬼妹都係9縮GA啦係味
整返件豬HI過埋你殖民奴GE人生啦
記得睇多D身邊戈件啦有的話 ...
我睇得出你最鍾意吊鬼妹, 因為一開口就講到伊凡卡, 證明你個心日日掛住佢, 恨左好耐添
而且, 有得揀你都係揀鬼妹, 唔會揀大陸妹, 又一口說愛國, 但最愛外國, 呢個係大陸人特色愛國主義.
藍絲五毛由於教育程度低, 所以憑諗野都係用最原始獸性出發, 例如吊HI、姦淫之類, 其人格之低賤人皆可見之
其實你就好似一個餓極既人, 每事每物都要飽肚為重, 而你作為一個吊唔到HI既人, 就日日以幻想吊鬼妹HI, 或者最後忍唔住俾幾舊水叫泰國人妖雞就覺得是為其人生之一大成就.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]