• 瀏覽: 15,674
  • 回覆: 108
+4
引用:
原帖由 siuhung 於 2019-9-10 09:31 PM 發表
葉劉可以入稟美國聯幫法院,控告美國議員違反人權法,要佢賠過幾百萬美元!
還擊就啱

又係呢啲新聞

仲有好多中國,香港官員在美國有好多資產

垃圾01報

支持葉劉,美國正攪糞棍。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-9-11 10:34 AM 發表

呢啲咪虛偽囉~
如何虛僞法?

支持六十路葉劉

引用:
原帖由 多謝臭4 於 2019-9-11 06:49 PM 發表
支持六十路葉劉
佢點止60??

引用:
原帖由 東方已敗 於 2019-9-11 01:09 AM 發表

咪係啦,唔係撐佢係講道理,佢都冇搞過乜,用乜理由制裁佢🧐
要搞你根本唔使理由

美國佬真係得意
成日懶合情合法咁,咩通過乜撚野法案去制裁人地
制裁就制裁啦,講乜9 姐

如果楊安澤當選美國總統必定聲明台灣是獨立國家 而且派美軍到台準備和大陸開戰
楊安澤之怒 台灣獨立之子 看來台獨機會大增

有啲人連條法律都未知做乜就話拎嚟制裁人真係7出國際

引用:
原帖由 肥仔波王 於 2019-9-11 01:34 AM 發表

你為唔收留你GE西國,唱衰收留GE中國,天才!
西人為你爭取"假民主、假自由、假人權"...因為你好靚仔!
你靚仔到呢,西人想你GE後代統治西人GE後代,
特朗普仲想叫個女離婚之後嫁被你呀好未?你信唔信呀天才
照下你自己個樣啦,係中國人呢GE,睇到未?!
白人想你好?!你訓能醒未呀柒頭?! ...
呢D野你鬧高官子女鬧得好應, 個個高官都安排仔女走去美英求收留, 明明黃皮膚但死都要死去美英做外國勢力.
哎呀, 可能你無心鬧你主子, 但你小心你既高官主子秋後算帳你, 你主子一家最愛美英.
相反, 我無走佬到外國, 我比呢D不知所謂既全家外國勢力既香港高官更愛香港, 唔似虛偽的高官

引用:
原帖由 y2k2001 於 2019-9-12 01:48 AM 發表

呢D野你鬧高官子女鬧得好應, 個個高官都安排仔女走去美英求收留, 明明黃皮膚但死都要死去美英做外國勢力.
哎呀, 可能你無心鬧你主子, 但你小心你既高官主子秋後算帳你, 你主子一家最愛美英.
相反, 我無走佬到外國, 我比呢D不知所謂既全家外國勢力既香港高官更愛香港, 唔似虛偽的高官 ...
你知唔知我雖然愛國,不過都係最鍾意吊鬼妹呀?!
不過睇你條奴才開口閉口主子主子咁,都係無前途GA啦,見到鬼仔鬼妹都係9縮GA啦係味
整返件豬HI過埋你殖民奴GE人生啦
記得睇多D身邊戈件啦有的話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]