• 瀏覽: 52,259
  • 回覆: 415
  • 追帖: 4
+27
釘子健系列

引用:
原帖由 blackcurrent123 於 2019-9-10 09:25 PM 發表
點解泛民或者醫護界無人出嚟公開撐條女嘅?差佬打爆眼喎,做乜成班做哂鵪鶉呢?
因為跟車太貼,炒左

曱甴身有屎

佢係暴徒呀
有咩資格阻調查?

引用:
原帖由 Domson 於 2019-9-10 06:25 PM 發表
百般阻止公開報告。不過爆眼妹都沒曬利用價值了,風向去曬831
老作死人
又可以轉移晒暴徒太子站打市民嘅罪行

事主,既然遲早都會真相大白,不如自己出來說明

引用:
原帖由 全宇宙 於 2019-9-11 03:25 AM 發表
老作死人
又可以轉移晒暴徒太子站打市民嘅罪行
ching,你好不幸成為今次事件嘅受害者.......

班黑醫護已經7爆咗你

條臭西已經臭晒

delete

係到令到事件升級。

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2019-9-10 06:04 PM 發表
一名女子在8月11日於尖沙嘴警署外,右眼被擊中受傷,事件引起極大爭議。警方早前取得法庭手令向醫管局索取女傷者的醫療紀錄,警方昨天(9日)稱現正審視內容,並會與之前收集到的證據湊合,但按法庭手令索取的資料,只能用於偵查罪案,故未能公開有關內容。少女透過代表向傳媒發訊息,指已就警方拒絕提供有關取得醫療報告的搜查令及其資料,入稟提出司法覆核,聆訊於周四(12日)早上展開。李桂華於今日記者會上稱,警方現正 ...
曱甴繼續玩野,轉頭拉埋告暴動。

引用:
原帖由 大比169 於 2019-9-10 06:24 PM 發表
不如搵人用事件涉及香港重要利益做原因,申請禁制令阻止佢司法覆核
不如搵人用事件涉及香港重要利益做原因,進行司法覆核要求警方公開醫療報告

引用:
原帖由 二叔公 於 2019-9-10 06:12 PM 發表
有法庭手令而唔提供咁申請嚟做乜?呢個講法好撚矛盾喎!
手令係俾醫管局㗎,唔係俾傷者。傷者嘅醫療報告係屬於醫管局,唔係傷者。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2019-9-10 07:40 PM 發表

如果比我揀,我仍然相信香港醫生,我絕對相信香港醫德,唔會為咗某D理念,而走去做假報告。
我都信醫生重有醫德~唔會故意冇病當有病
小病當大病
但有些人在醫療上有規範
但做人方面就未必了~有醫德但人格無恥既大把

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]