• 瀏覽: 52,258
  • 回覆: 415
  • 追帖: 4
+27
引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-10 06:24 PM 發表
有個問題:如果黃絲醫生顛倒黑白寫報告,警方費盡周折攞到報告之後發現咗,情況會令依家局勢更加惡化,會唔會有咁情況?
應該唔係就咁手寫吧..., 有有照過既圖片...
如果懷疑做假, 順便可以查埋..

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-9-10 07:00 PM 發表
人哋都睇晒報告,司法覆核有乜用
係都係申請禁制令禁制警方使用該報告啦

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-9-10 06:09 PM 發表
搞司法67垂死爭扎,警方無法庭手令D黑醫肯拎份報出嚟咩.
有3千萬在手,千唔同你警察打官司呀,容乜易又洗左係律師身上架

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-9-10 07:01 PM 發表

應該唔係就咁手寫吧..., 有有照過既圖片...
如果懷疑做假, 順便可以查埋..
醫管局係電腦化,全入電腦,改嘢可以,不過改唔到磁帶囉
不過呢單嘢好多人無想清楚,醫療報告只講傷勢,不同法醫報告

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-10 07:04 PM 發表

醫管局係電腦化,全入電腦,改嘢可以,不過改唔到磁帶囉
不過呢單嘢好多人無想清楚,醫療報告只講傷勢,不同法醫報告
佢咁怕, 呢份報告明顯對佢好不利...
警察應該以快打慢, 如果知到唔係怖袋彈就公布左先, 再慢慢查...

條女收左錢依家驚到賴屎

引用:
原帖由 老納 於 2019-9-10 06:07 PM 發表
咁唔想俾人知份醫療報告,點解當日仲要去醫院治療呢?
因為私家醫院會報警囉

手令比醫館局關佢咩事?

引用:
原帖由 老納 於 2019-9-10 06:07 PM 發表
咁唔想俾人知份醫療報告,點解當日仲要去醫院治療呢?
唔治療,連另外隻眼都感染埋🔥

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-9-10 07:23 PM 發表
條女收左錢依家驚到賴屎
佢驚比人滅口多過驚差人😰

引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-10 06:21 PM 發表
講真D報告可信度唔高,如果係黃絲醫生寫。
如果比我揀,我仍然相信香港醫生,我絕對相信香港醫德,唔會為咗某D理念,而走去做假報告。

引用:
原帖由 二叔公 於 2019-9-10 06:12 PM 發表
有法庭手令而唔提供咁申請嚟做乜?呢個講法好撚矛盾喎!
已經提供左俾醫管局啦!

玩到咁,盲既都知條女身有屎。
諗番果D醫護朦眼靜坐,真心為佢地覺得尷尬。

越攪得大,曱甴越傷心!事實揭露曱甴世紀大騙局!

咁多手段都係身有屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]