• 瀏覽: 7,147
  • 回覆: 81
+15
今時今日科技年代仲翻炒64老屈個種玩法年代進步左,但人仲停留係30年前

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-9-10 01:23 PM 發表

對方律師教路,若cctv公開,會影響以後作為訴訟當晚被捕人士的證供有效性。所以對方用多種理由要求公開cctv.
多謝分享 有道理

引用:
原帖由 accheunghk 於 2019-9-10 01:23 PM 發表

咁樣係會影響日後作為程堂証供。
佢哋既目的就係咁
所以不停要求公開所有片段.

有人失蹤就有人報警,冇一定係屈,常識。所以曱甴屈人,做大龍鳳真白痴

引用:
原帖由 lamltt2 於 2019-9-10 01:46 PM 發表
打爛人地站內咁多CCTV 之後叫人公開 公開左又話做假又剪又盛
呢幾個月 香港變成國際笑話
佢哋暴力行為簡直影衰哂香港人
去到外國,人哋都唔放心俾香港人入境,唔驚有人又突然發癲,好似香港咁周圍破壞D嘢咩

引用:
原帖由 lamltt2 於 2019-9-10 01:15 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》示威衝愈演愈烈,上月31日警員到多個港鐵站進行搜捕,期間爆發混亂,事後網上傳出當晚太子站有「打死人」

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190910/photo/bkn-20190910120909907-0910_00822_001_01b.jpg?20190910131108

修例風波:港鐵公開831太子站CCTV截圖 澄清無人死https:// ...
有既話班黑醫暴徒唔大事報導咩😂😂😂重傳咩L

成立獨立調查委員會最實際

信果D人都on9

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-9-10 01:23 PM 發表

對方律師教路,若cctv公開,會影響以後作為訴訟當晚被捕人士的證供有效性。所以對方用多種理由要求公開cctv.
難怪搞咁多大龍鳳

引用:
原帖由 IBMR51 於 2019-9-10 02:43 PM 發表
睇呢記者招待會都嘥時間1 如果真係有三個靚仔畀人打死, 佢哋父母唔會企出嚟?就算父母畀人收買咗唔出聲,呢班靚仔大把曱甴朋友,曱甴同學,曱甴 勇武派,唔會跳出嚟 搵三白眼議員幫手? 仲有, 佢哋父母母親朋戚友嘅? 嘥時間啦香港警方! 同班連登仔癲🤭🤭🤭🤭🤭🤭 ...
認同!

揾張見血都冇,好能嘢

引用:
原帖由 lamltt2 於 2019-9-10 01:19 PM 發表
根本無中生有 姓屈
單眼女單野又係 曱甴去圍醫院未 公開份醫療報告啦
如果真係差人射盲 更加可以理直氣壯呀
冇錯,咁都屈得到??
你當全香港人傻㗎???

向死難者致哀

今時今日既香港,得張相都可以作出一大編文宣去老屈警察,政府,而又唔使提供任何實質證據,只要係連登,毒果報導,就好多盲目蠢材去信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]