• 瀏覽: 94,872
  • 回覆: 681
  • 追帖: 5
+99
引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 02:44 PM 發表
你話低唔低能
佢哋無知到咁,真係唔好晒納稅人啲錢喇

引用:
原帖由 savehk2019 於 2019-9-10 12:35 PM 發表

牠們的確是無思想的低等生物
仲衰過無脊椎單細胞生物

引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 12:34 PM 發表
收倒風有義士打算去買電話卡準備響凌晨4點打比個曱甴提佢記得跳閘

引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 12:12 PM 發表
有網民發起港鐵「全民跳閘」不合作運動,今早(10日)7時51分,一名男子在旺角站涉嫌不付款,跳閘進入月台,惟被在場警員發

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190910/photo/bkn-20190910100951274-0910_00822_001_01b.jpg?20190910112025

而家D示威者真係好聽話喎,叫你跳閘你又跳,叫你拖手玩人鏈你又拖,叫你 ...
又唔係個個冇腦嘅, 得幾千啫, 呢啲笨旦唔捱得幾耐.  等警察賺吓OT都好

777軟弱無能,仲未介嚴,暴動不可能停,害死警察

仲有這隻曱甴乸

引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 12:28 PM 發表
打去問佢今日跳左未
仲有冇條片?

引用:
原帖由 mingting0227 於 10-9-2019 12:12 PM 發表
有網民發起港鐵「全民跳閘」不合作運動,今早(10日)7時51分,一名男子在旺角站涉嫌不付款,跳閘進入月台,惟被在場警員發

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190910/photo/bkn-20190910100951274-0910_00822_001_01b.jpg?20190910112025

而家D示威者真係好聽話喎,叫你跳閘你又跳,叫你拖手玩人鏈你又拖,叫你 ...
而家班人好似法輪功嘅門生咁

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-9-10 12:41 PM 發表

人跳佢又跳,都唔諗下自己有幾多「斤両」
可能比義士既寃魂鬼掹腳都未定喎⋯⋯

全城捉曱甴

原來作咁多831死人 就係揾直口跳閘揼着數 跟住 屈洒樓831食完又吾找數
又話屈啲酒店831

引用:
原帖由 queenielee22 於 2019-9-10 02:08 PM 發表
好好笑🤣

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-9-10 15:04 發表
樓主,你講錯左一點啦,暴徒唔系未來嘅主人翁,佢哋只系一班曱甴!!!
主人翁系果啲識得翻學專心讀書嘅人!!
唔係哦有知名人仕話將來曱甴都可以做主人翁哦😎

引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 12:28 PM 發表

打去問佢今日跳左未
佢跳,瑰西好容易撕裂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]