• 瀏覽: 94,870
  • 回覆: 681
  • 追帖: 5
+99
有網民發起港鐵「全民跳閘」不合作運動,今早(10日)7時51分,一名男子在旺角站涉嫌不付款,跳閘進入月台,惟被在場警員發

而家D示威者真係好聽話喎,叫你跳閘你又跳,叫你拖手玩人鏈你又拖,叫你叫口號你又叫,叫你罷課你又罷,叫你阻地鐵你又阻,叫人去機場你又去,好似自己唔識唸野禁,就黎有人話食屎抗暴政都有人去食,所以香港未來一定死,果班未來主人翁成班都冇腦,你話點會唔死啦

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0910_00822_001.html

你睇下係咪好低能啦!但又真係有人跟住做

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-10 12:23 PM 發表
新鮮辣肥曱甴深水埗站跳閘失手,撻喺地成個臥佛咁,俾途人捉住報警..........
自己又肥又論鳩盡.......
7到出煙

狗跳閘

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-10 12:23 PM 發表
新鮮辣肥曱甴深水埗站跳閘失手,撻喺地成個臥佛咁,俾途人捉住報警..........
真係忍唔住笑!

打去問佢今日跳左未

跳得閘多終PK 

引用:
白癡曱甴高估自己。

引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 12:12 PM 發表
有網民發起港鐵「全民跳閘」不合作運動,今早(10日)7時51分,一名男子在旺角站涉嫌不付款,跳閘進入月台,惟被在場警員發

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190910/photo/bkn-20190910100951274-0910_00822_001_01b.jpg?20190910112025

而家D示威者真係好聽話喎,叫你跳閘你又跳,叫你拖手玩人鏈你又拖,叫你 ...
問下班示威者為左乜跳閘,玩人鏈等..
目的和點樣去爭取又講唔出..
剩係識跟風..呢D咪真正洗腦...

本來最多罰錢, 襲警蠢到豬 

曱甴喺無腦嘅。

引用:
原帖由 mingting0227 於 2019-9-10 12:19 PM 發表
你睇下係咪好低能啦!但又真係有人跟住做
牠們的確是無思想的低等生物

引用:
原帖由 咖哩肥羊最好味 於 2019-9-10 12:27 PM 發表
狗跳閘

這是欄,分清楚先la

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]