• 瀏覽: 37,405
  • 回覆: 42
+15
有布袋彈既圖唔知是咩傳媒?
都幾好效率,短時間就做到

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2019-9-11 09:03 AM 發表
如果係假,平果咪好大鍋,假新聞屈差佬
好似唔係生果喎

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2019-9-11 08:42 AM 發表
食花生, 等睇戲。毒果做假又吾係弟ㄧ次, 佢編報導話眼罩有布袋弾, 同暴眼女ㄧ齊, 無話個眼罩是誰,係你地念多左。
最多罰一萬幾千, 係班儍仔先信。
肥佬黎反中亂港, 又吾係弟一次。背後有人撐, 又耐佢咩何??  ...
張圖唔係生果影的

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-9-10 12:40 PM 發表

咁憎班暴徒利用佢又唔一早企出嚟?無論如何,警方呢個動作,只見班呢幾日黑醫黑護全部馬上收聲龜縮
醫護要堅持

附件

474853c4b6edab04bef061281d972750.jpg(99.62 KB)

6690188.jpg(329.57 KB)

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-9-11 09:28 AM 發表

醫護要堅持
收咗皮啦,警方攞咗報告知實情,班黑醫黑護仲咁講獨眼女,HA secret 都唔見講

知情權
重有上次反大6叫雞條友比人拉個單
重有以後叫啲醫生叫色狼 

出來啦

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-9-11 09:43 AM 發表

收咗皮啦,警方攞咗報告知實情,班黑醫黑護仲咁講獨眼女,HA secret 都唔見講
就係要不停咁講,不停咁提,當日班醫護係幾堅定咁指控,幾悲壯咁大聲疾呼「警察還眼」!!!

附件

6690188.jpg(329.57 KB)

474853c4b6edab04bef061281d972750.jpg(99.62 KB)

引用:
原帖由 simonfdf 於 2019-9-11 09:07 AM 發表
有布袋彈既圖唔知是咩傳媒?
都幾好效率,短時間就做到
記得當日有記者手持呢張圖,在記者會上質問特首。
希望今天可以請佢出來,講下當日為民發聲的心路歷程。

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-9-11 11:09 AM 發表

就係要不停咁講,不停咁提,當日班醫護係幾堅定咁指控,幾悲壯咁大聲疾呼「警察還眼」!!!
我都等緊真相, 如唔關警察事...強烈醫護要道歉

引用:
原帖由 深邃的肚臍 於 2019-9-11 11:42 AM 發表

我都等緊真相, 如唔關警察事...強烈醫護要道歉
醫護事小,要教識果班學生咪亂咁信謠言,好多乜野係光復香港港,乜野係時代革命都唔知就學人叫口號,築人鏈。

其實政府現在 拍緊一套片 愚弄市民 大家志在娛樂下啫 唔使咁認真😂

去賣涼茶啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]