• 瀏覽: 7,850
  • 回覆: 11
+7
黑警連扮臥底煽動都得,只有黑藍粉先眼盲指黑為白都信黑警

引用:
原帖由 yeungwater 於 2019-9-10 09:34 PM 發表

曱甴,請回連登
黑藍返大陸啦,呢到香港呀,你估上面限制自由思想呀,你班黑藍返番大陸就香港太平了

引用:
原帖由 yeungwater 於 2019-9-11 12:15 AM 發表

垃圾廢青,快滾出香港
你要舔阿爺鞋底咪上去囉,香港反你阿爺,你9成又係落黎搶資源既新移民,垃圾黑藍,死返大陸啦

引用:
原帖由 晴朗心 於 2019-9-12 07:35 AM 發表

我哋梗係可以自由返大陸啦
你就唔得啦,自由呢家嘢,你識條柒咩🤭
你既自由問左你阿爺未呀?批准左你有自由未呀!笑死人

引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-12 07:54 AM 發表

臥底係好正常嘅,你唔係唔知黃絲係政府都有臥底呱?
黑藍真係大部份低學歷水平,所以咁驚經濟差,第一班無野撈就係黑藍,原來無錯
你知唔知咩叫臥底?乜叫煽動?乜叫知法犯法罪加一等?當然,你覺得黑警做乜都得既就唔洗知,咁就乜都得架啦

引用:
原帖由 晴朗心 於 2019-9-12 02:08 PM 發表

阿爺淨係唔鍾意你班死剷喎🤭
你阿爺死拉住人唔放,班垃圾粉死都要亂港,要全港陪佢做奴🤫

引用:
原帖由 晴朗心 於 2019-9-12 02:44 PM 發表

係咪曱甴話好難明?
真係唔知你講乜L!
唔明講乜回乜春呀!撐中就瀨死係香港!眼盲心盲既垃圾黑藍

引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-12 02:53 PM 發表

原黎你都知乜叫知法犯法罪加一等喎,你都知乜叫煽動喎,但點睇你都似小學雞一隻,高學歷真係唔似....
話你班黑藍低學歷即係低,重覆人說話唔知做乜春!當答左定有道理左,睇你說話就知你自法犯法點用都未識,自曝其短😂
連講野都未識講,撐阿爺就讀多d書,阿爺靠你班黑藍幫佢講說話就死得啦

引用:
原帖由 晴朗心 於 2019-9-12 08:14 PM 發表

香港係我嘅,我唔會破壞佢!
唔似你,唔愛國、唔愛港就真係瀨死唔走,好肉酸喎!
眼盲心盲就邊及你哋吖,太子死咗人喎,單眼妹隻眼屈警察射盲喎,頂~你哋直情係,又蠢又白痴又冇撚用嘅曱甴啦🤭 ...
文盲又明人地講乜啦
破壞你阿爺做左廿年,返去問爺爺

引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-12 09:00 PM 發表

一個字總結你辛辛苦苦砌出黎嘅字:廢!
雖則你仍然毫無還擊之力,但難得你中有自知之明

引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-13 11:57 AM 發表

你蠢到咁都睇唔明,廢!
咩都唔識但中知你自己廢都係件好事

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2019-9-18 01:43 AM 發表

二師兄!驚經濟差係大集團多D!我地普通人亦都唔想經濟差,你話人家怕冇嘢撈?因為學歷低?屌!你對眼盲諗咗呀!跟住呢幾屆嘅大學生畢業就係不業生嘞,二師兄!
又話乜臥底乜煽動乜知法犯法,你發夢D嘢寫出嚟把春咩!豬精二師兄 ...
又一口水黑藍,所以話你班友低學歷,無論點廢up,純粹成班粗口黑藍軍
永遠重覆人講過既當答左win左,成篇口水尾打黎唔知做乜春!你已係第n個!睇清楚係第n個,低學歷黑藍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]