• 瀏覽: 10,024
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
+10
回歸漁村,天下太平

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-10 03:12 AM 發表
拿~大家睇到旅發局系幾甘無能未??剩識靠自由行~江派欽點既人系甘9上下~
你係咪香港人嚟架?竟然講嘢咁無恥?明知好多國家將香港紅色警示,條港鐵又須要經常成日停頓,隨時又封路添,大部份商鋪一早已關晒門,係走來香參觀暴動嗎?

引用:
原帖由 hf9 於 2019-9-10 07:29 AM 發表
點解我出街吃野仲系有排隊!唔通你覺得香港人系空氣!祖國大陸先系人?
香港零售乜就係得食咋?咪講嘢以偏概全咁無良啦。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-10-9 08:04 AM 發表

你係咪香港人嚟架?竟然講嘢咁無恥?明知好多國家將香港紅色警示,條港鐵又須要經常成日停頓,隨時又封路添,大部份商鋪一早已關晒門,係走來香參觀暴動嗎? ...
喂!!!咩你吾知成場反送中反習大龍鳳系福建幫同特9個pok kai策劃~拎港島廿多萬福建票既民建聯幫手撥起個火頭呀??吾撥火~福建幫冇票俾架!!知吾知福建幫個阿公系邊個??你地以為系中聯辦呀??

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-10-9 08:10 AM 發表

喂!!!咩你吾知成場反送中反習大龍鳳系福建幫同特9個pok kai策劃~拎港島廿多萬福建票既民建聯幫手撥起個火頭呀??吾撥火~福建幫冇票俾架!!知吾知福建幫個阿公系邊個??你地以為系中聯辦呀?? ...
咪已經做得好善良啦,祗不過係警告唔好攪佢地盤,呢種事一向有發生緊,都無放土制菠蘿去對付咪算忍讓囉。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-10-9 08:19 AM 發表

咪已經做得好善良啦,祗不過係警告唔好攪佢地盤,呢種事一向有發生緊,都無放土制菠蘿去對付咪算忍讓囉。
嘩!!!特9個pok kai咪大L過習大??

當醫護人員帶有政治色彩時,這個世界就變成了恐怖世界!當教師帶有政治色彩時,這個世界就會變成一個黑暗世界!當記者帶有政治色彩時,這個世界就變成一個人吃人的世界!當法官帶有政治色彩時,這個世界就變成一個以上漫無邊際的世界!香港已經變成了一個漫無邊際的黑暗、恐怖的人吃人世界!曱甴遍地,未來會餓殍遍野!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]