• 瀏覽: 19,619
  • 回覆: 318
  • 追帖: 3
+10
試下好似日日圍地鐵咁圍長實 ,  你條死老抗仲會唔會對暴徒網開一面

如果未拉嘅自首,可以考慮減刑就差唔多
篤比錢幕後人就免刑責

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-9-9 07:57 PM 發表
李嘉誠首開腔籲執政者對未來主人翁網開一面

未來主人翁-沒有做咗暴徒,何須網開一面 ???
做咗暴徒,目無法紀,大肆破壞社會建設,這種嚴重罪犯,無資格做未來主人翁 !
今日先爆出來,幾多無知少女淪為暴徒自由西,衰過做鷄 !
李嘉誠自己都係帶罪之身,仲有面幫暴徒向中央求情 ??? ...
唔通有老人腦退化症?咁既說話都講得出,無 L 野下話 🤔

引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2019-9-9 09:31 PM 發表
現在都知道媒體多邪惡了

當時媒體都是  怎麼  帶風向 屈CY 的

現在 媒體邪惡 面目終於被 更多人看清楚   
辜息於昨日
遺禍於今天

再次縱邪放生一大堆"丁有康"
終必害死身邊社會所有善良既人
註定學"義不容情"丁有健
一生後悔

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-9-9 08:07 PM 發表
希望林鄭唔好心軟,不要聽李大奸狗之言,因為越網開一面,越故息暴徒,越縱容為非作歹嘅人,只會後患無窮,害人害己,將來後悔莫及!
中央一早話咗 no 啦,林鄭根本話唔到事 🤭

引用:
原帖由 green2016 於 2019-9-9 09:40 PM 發表

唔通有老人腦退化症?咁既說話都講得出,無 L 野下話 🤔
佢都係暴徒金主..

未來主人翁食嘢佢找數?!

引用:
原帖由 green2016 於 2019-9-9 09:43 PM 發表

中央一早話咗 no 啦,林鄭根本話唔到事 🤭
X 2 ! 老美在港搞的顏色革命,本地,台灣都有份出黑金,已經超岀哂林鄭的職權..

引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2019-9-9 07:58 PM 發表
怕黃台之瓜沒了嗎??
黃台樣,,,,就瓜

德國棄卒

佢個妖TV已經收留哂果的未來主人翁啦!

老撚到傻撚左

原來如此。林鄭是武則天, 李賢是暴民, 烕李家皇朝。

試吓買長實樓踢契,睇吓有冇得網開一面。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]