• 瀏覽: 63,312
  • 回覆: 871
  • 追帖: 1
+26
引用:
原帖由 聖闘士星矢 於 2019-9-9 06:48 PM 發表

李超人呢番說話激嬲好多鄉土五矛。
因為大少奶既奸系~李老先生而家同習大好fd~

一個走資既人學人叫網開一面
誠哥,係咪因呢次暴亂搞到冇飯開,同社會所帶黎既損失你包底先?又或者分你一半身家比全香港市民咪考慮下原諒囉

李嘉誠同蘋果幾時好返???

毒果既野左 cut 右 cut 係常識吧?

慈母多敗兒,要犯事者對自己嘅行為負責,一定要重判

李十X老先生~大少奶尋日先同習大講:做父母官...愛民如子...天必助之....多謝你代習大說話....

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-9 06:03 PM 發表
逆權運動踏入第三個月,本港首富李嘉誠繼上月中在刊登「黃台之瓜,何堪再摘」及「反暴力」廣告後,昨日首度開腔發言,希望執政者能對示威者網開一面。...

李嘉誠昨日(8日)於慈山寺出席活動時,發言指「香港好多年好多年,除咗二次 ...
亞爺:慳番啦,誠仔,問下你自己做過咩先出黎講野

依一腳呢!

害蟲治港?曱甴人見人憎 wor

法律不外乎人情,但玩左咁多次都唔收手
守法巿民如何是好?
機會唔係無比,但得寸進尺欺人太甚
如果從輕發落,何以服眾?

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-9 06:03 PM 發表
逆權運動踏入第三個月,本港首富李嘉誠繼上月中在刊登「黃台之瓜,何堪再摘」及「反暴力」廣告後,昨日首度開腔發言,希望執政者能對示威者網開一面。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190909/720pix/1568022033_4f5d.jpg

李嘉誠昨日(8日)於慈山寺出席活動時,發言指「香港好多年好多年,除咗二次 ...
睇小D毒果拉7頭

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-9 06:48 PM 發表

邊L個pok kai拆L哂公營事業既監管~做左咩可加可減???

特9個pok kai而家系秦城~習大揾人打佢個pok kai打到佢嘔白泡啦!!!
我冇埋怨個機制,我淨係想話李生講‘網開一面’好難接受,佢又吾多行街過馬路又應該唔用mtr,佢吾需合講網開一面,因為吾關佢事,我真係好L難網開一面班曱甴,我做陪審團一定株死佢地

佢班pok kai毛都吾L知咩事~一味做江派打手~駐港老解出動~佢班pok kai毛就知死!!!

誠哥係香港地下特首,林鄭月娥後台,現在終於露出支持港獨真面目,佔中及咁多次中環暴動,長江中心毫髮無損,大家都估到乜原因啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]