【爆相爆片】李嘉誠首開腔籲執政者對未來主人翁網開一面

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-9-9 07:58 PM 移動
風涼話

泛民「真小人左冷禪」建制「僞君子岳不羣」

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
李嘉誠臨老終於不打自招,完全暴露佢係仆街人渣 ! 吸盡香港打工仔的血汗錢,再用呢d錢收買政客反中亂港..
李澤楷一向反中而家先譴責暴力,三父子都係街人渣 !

回覆 引用 TOP

蘋果報道,可以不理。

回覆 引用 TOP

有違攬炒主旨!

暴徒有得赦, 市民損失點計?

One bank cheque!

回覆 引用 TOP

吸血地産做得衰野多,想人放過佢😂

引用:
原帖由 智若愚 於 2019-9-9 06:29 PM 發表

話左呢條友唔方係好人。
奸商無個好人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-9 06:08 PM 發表

誠哥果然真係幕後黑手搵曱甴拖冧埋明日大嶼,有料。
長和系又吾開恩免電費 舖租一年?

回覆 引用 TOP

佢哋变主人翁等于IsIs香港曱甴战区成立,到时慰安所多过7-11

程式交易教學討論http://tradealgo.blogspot.hk

回覆 引用 TOP

其實佢自己可以身先士卒,所有佢口中未來主人翁嘅家庭送一層樓,這也是網開一面嘅動作,而佢絕對有咁嘅能力啦

政府一直都希望和平對話解決
但每次讓步暴徒都只知更進一步
所以政府已夠網開一面
但不見年輕人願意體諒政府

回覆 引用 TOP

一見毒果
就知癈話

回覆 引用 TOP

誠哥咁為得班曱甴,做咩唔免費俾曱甴暴徒去拍街瘋宅屈人寺免費任攞?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 聖闘士星矢 於 2019-9-9 06:08 PM 發表

支持李超人唔撐特衰政府。
佢緊係唔撐啦
林鄭話要填海,佢緊係反對啦

Jadore Dior
謊言不會因為看似漂亮
就不會給別人帶來傷害

回覆 引用 TOP

吸血地產商

回覆 引用 TOP

罪魁禍首之一,吸乾香港人幾代人的血,年青人先覺得香港無未來!

一係政棍煸動人地的仔女去送死,自己仔女就步步青雲,未來主人。

二就地產霸權吸乾香港血,造就天價樓市,成國際級大富翁。迫害其他民生行業,集團獨佔,物價亂升。

三就無能政府,授霸權操控,政策偏幫,做唔到民與富平衡點。羊毛出在羊身上,你管唔到佢地係咁吸血,而家米變晒彊屍。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。