• 瀏覽: 63,332
  • 回覆: 871
  • 追帖: 1
+26
引用:
原帖由 judylam651 於 2019-9-9 06:10 PM 發表

見阿爺眼尾都唔睇下佢,咪死死氣唔要面走出來清楚表態,不打自招佢係有份出錢支持暴徒的..
以為自己可以隻手遮天
睇佢風光得錢耐

就係咪大霸權者, 霸佔香港形形色色行業呃殺小市民 營商空間 香港所有人及年青人嘅商機 公共交通服務啦,超市,電訊服務 同地產基建 呀

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-9 06:03 PM 發表
逆權運動踏入第三個月,本港首富李嘉誠繼上月中在刊登「黃台之瓜,何堪再摘」及「反暴力」廣告後,昨日首度開腔發言,希望執政者能對示威者網開一面。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190909/720pix/1568022033_4f5d.jpg

李嘉誠昨日(8日)於慈山寺出席活動時,發言指「香港好多年好多年,除咗二次 ...
毒果?算了吧!

共濟會走狗,想世界末日

首先呢一班絕對唔會係未來主人翁,未來主人翁係呢次事件係唔會認同呢班人,第二而家係一件政治鬥爭,世界大國國力嘅事,唔係老竇教仔,唔好混淆

呢條痴線佬到底明唔明,家下係每個周未班暴徒去圍差館,
而唔係差人每個星期叫佢地出來然後拉鳩佢地?

叫人網開一面,你就吸血吸L到盡

引用:
原帖由 hanabi221 於 9/9/2019 06:03 PM 發表
逆權運動踏入第三個月,本港首富李嘉誠繼上月中在刊登「黃台之瓜,何堪再摘」及「反暴力」廣告後,昨日首度開腔發言,希望執政者能對示威者網開一面。...

李嘉誠昨日(8日)於慈山寺出席活動時,發言指「香港好多年好多年,除咗二次 ...
講咁多有hi用咩!你叫佢攞番晒啲錢出嚟先啦!唔係啲地產開發商,香港點會攪成今日咁。

誠哥,我想去你屋企玩吓,你應該會網開一面哦?

無良商人係咪老到矇左?網開一面?on79

引用:
原帖由 聖闘士星矢 於 2019-9-9 06:08 PM 發表

支持李超人唔撐特衰政府。
幾廿歲人入得棺材都仲想地產霸權千秋萬世,鬼唔知明日大與郁到你地利益集體玩野咩。
吸血鬼家族果然名乎其實。

只要班暴徒唔再死出來, 根本就唔會再有人比人拉

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-9 06:56 PM 發表

江派吾L系香港搞既得利益集團~民怨會吾會甘重??
吾攪利益集團,就變左共產,甘Ching 你想點?

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-9 06:03 PM 發表

很多人不肯放過違法的暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]