• 瀏覽: 6,543
  • 回覆: 30
+12
反對《逃犯條例》風波仍持續,警民衝突經常發生。行政會議成員羅范椒芬今早(9日)接受香港電台英文台節目時,稱有年輕少女為一些勇士(Warrio...

係人都知班垃圾賤種用曱甴妹來吸引曱甴仔! 偏偏犯民呢堆賤種就由得香港少女做慰安, 最仆街就唔L承認!

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1587133/即時-港聞-修例風波-羅范椒芬稱有少女為-勇士-提供免費性服務-吳文遠質疑說法荒謬

明明就係曱甴妹引曱甴仔, 佔中果時已經係咁! 吳文軟真係軟小唔到自由西?

世風日下,男盜女娼。

記唔記得呢個14歲綠髮粗口女? 麻甩佬都無佢咁爛口!

佔中果時帳蓬已經全部係炮房, 你話曱甴仔同曱甴妹無搞埋都無人信啦! 白痴
唔L信就拉晒班16歲樓下嘅曱甴妹驗下有幾多係老處?

我唔介意做幾日 暴徒

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-9-9 04:36 PM 發表
反對《逃犯條例》風波仍持續,警民衝突經常發生。行政會議成員羅范椒芬今早(9日)接受香港電台英文台節目時,稱有年輕少女為一些勇士(Warrio...
https://upload.cc/i1/2019/06/17/zP ...
盡快成立獨立調查委員會,去查清楚有無雌曱甴做雞!!!

嘩!暴徒原來有特別服務😅

以我所知,已經有幾段片比人放咗上鹹網,其中一條係後樓梯做愛的女主角仲比佢啊媽公開「搵女」叫佢返屋企。

引用:
原帖由 dbdawnbobo 於 2019-9-9 04:54 PM 發表
無特別服務會咁勇猛? 從古至今已經係咁, 你估D曱甴仔個個好似吳乜軟咁都係太監咩?

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2019-9-9 04:56 PM 發表
以我所知,已經有幾段片比人放咗上鹹網,其中一條係後樓梯做愛的女主角仲比佢啊媽公開「搵女」叫佢返屋企。
其實係公開秘密, 你問下曱甴仔會唔會無著數咁柒搏命?

據,疑,傳:
吳文遠心諗:明明我有比錢喎

引用:
原帖由 dbdawnbobo 於 2019-9-9 04:54 PM 發表
一早已經有架啦。就好似幾年前有個無線電視姓「李」的女藝人,好高調咁撐熱血公民班寄生蟲,其實咪又係為佢哋提供免費性服務的「慰安婦」。

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-9-9 04:59 PM 發表

10213775 呢件
咪就係佢囉。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]