• 瀏覽: 268,014
  • 回覆: 1,839
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 注冊技工 於 2019-9-10 08:19 AM 發表

條女豬都冇計,但求證實事情真偽,所以分享下俾大家分辨下真假。
大佬,猪到咁,成個賓賓咁,睇唔入眼wo。話時話,仲有冇其他link

熱賣及精選
應該 通知所有父母 如果你個 仔女出去 一段時間唔返屋企 第一時間去醫院驗身有冇性病 女仔有冇懷孕遲咗後悔一世

回覆 引用 TOP

啲人又話要嚴正執法
我提出要執法又咁多藉口
重要咁無品話人係曱甴,你真係高質
引用:
原帖由 christolai 於 2019-9-10 09:19 AM 發表

咁既然係咁立蒙面法啦!速龍同曱甴都唔戴口罩夠公平啦掛?你地D曱甴話要起人底接人仔女放火又唔講?你地較搵D唔知咩人開記招講到好似俾人輪姦咁又唔講?依家D女俾人威協,D阿媽唔敢報警落仔自然要搵黑市啦! ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往幼稚的妹妹 於 2019-9-10 08:22 AM 發表

如果係真都幾黑暗,點會有女肯咁做?
舊年都有人俾人電騙呃佐過億啦!仲要女學生去示威同D暴徒接觸洗腦更容易,十幾歲涉事未深,俾人哄幾句佢地係天使,前線D義士好辛苦之類,D傻女咁就被呃了

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

呢D賤女仲衰過做雞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caihk 於 2019-9-9 12:42 PM 發表

統稱叫自由西
呢個唔方唔係「自由西」個個黑警輪住上

https://youtu.be/aha7NpE9yis

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=dkXPfd9BLCE

🧟‍♂️👹👽👺
香港大把白痴父母,養大個女去餵曱甴

回覆 引用 TOP

曱甴慰安婦

回覆 引用 TOP

聽人講羅范太難無俾人屌,係有咁既FF好正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SHATINYAU 於 2019-9-10 04:58 AM 發表

呢條范八婆,冇証冇據,乱九uP. 正死保皇狗
你就真係on九啦,條曱甴仔女梯間做愛片己瘋傳,條女身份証都影埋

回覆 引用 TOP

范八婆,思覺失調,無証據亂嗡,無恥賤格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-9-10 06:34 AM 發表

做完免費慰安雞,車錢都冇得收,為有跳閘囉

回覆 引用 TOP

一早知有自由西喇,質素垃圾。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]