• 瀏覽: 268,012
  • 回覆: 1,839
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 benben999 於 2019-9-10 00:54 發表

香港人終會有忍無可忍既一日, 到時大家一齊支持中共來清洗, 我就笑了, 佢地都係自找的
真心希望學土耳其來個大清算...

要香港好, 一定要洗白白, 洗走晒D 針!

寧有殺錯, 無放過!

Le vent se lève, il faut tenter de vivre      [ Le Cimetière marin, Paul Valéry ]
熱賣及精選
引用:
原帖由 lam_km 於 2019-9-9 11:03 PM 發表

女學生被誤導為「勇士」提供免費性服務?
呢堆如果全部上釣真係有排扑

回覆 引用 TOP

香港係咪氣數已盡

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...
引用:
原帖由 素食小魔女 於 2019-9-10 01:02 AM 發表

真心希望學土耳其來個大清算...

要香港好, 一定要洗白白, 洗走晒D 針!

寧有殺錯, 無放過!
林鄭自己都係大陰蒂國餘孽,藍皮黃骨,旨意佢快刀斬亂麻等於男人懷孕,除非京官治港。

妳係前高官,有充分證據先講啦!聽聞等於無證據。

引用:
原帖由 banana@haven 於 2019-9-10 01:05 發表

香港係咪氣數已盡
基本上係...
自求多福啦...
政府無能, 後生低能...仲有運行???

Le vent se lève, il faut tenter de vivre      [ Le Cimetière marin, Paul Valéry ]
引用:
原帖由 素食小魔女 於 2019-9-10 01:10 AM 發表

基本上係...
自求多福啦...
政府無能, 後生低能...仲有運行???
X2
加多句...現在有子女的頭痕

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...

回覆 引用 TOP

恐怖分子梗係會做呢啲嘢啦

附件

高官.jpg(69.27 KB)

2019-9-10 01:17 AM

引用:
原帖由 smalleagle 於 2019-9-10 01:06 發表

林鄭自己都係大陰蒂國餘孽,藍皮黃骨,旨意佢快刀斬亂麻等於男人懷孕,除非京官治港。

我一直認為林鄭係鬼...
佢本身社福界出身, 社福界有幾多黃人, 黑衣???
我一直唔明, 政府工咁多人爭, 咁難考, 點解無叻人

而家D 政府高層無個掂...仲要高薪, 仲要有長糧, 值咩????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 注冊技工 於 2019-9-9 11:39 PM 發表

既然係假片,邊個要後樓梯慰安婦狗乸條片,PM我,假嘅,任睇。每PM必復。
冇興趣睇,條女太猪

引用:
原帖由 supangry 於 2019-9-9 10:38 PM 發表

有圖
啲相女主角咁似「內地同胞」!
咁似三沙一水果便啲女!
口罩又有點特別!

看好似有「晝」上去!
是不是「迫良為娼」?

不過!仍然支持「犯招」去報警!
打救「無知少女」!
對「色情販子」打擊「不要手軟」!

引用:
原帖由 shing137 於 2019-9-10 01:17 發表

恐怖分子梗係會做呢啲嘢啦
成個LOOK, 所作所為, 同佢地裝備, 根本同恐怖分子同一規格...

回覆 引用 TOP

拉左過d 驗血, 還佢哋一個清白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cets123 於 2019-9-10 01:21 發表

啲相女主角咁似「內地同胞」!
咁似三沙一水果便啲女!
口罩又有點特別!

看好似有「晝」上去!
是不是「迫良為娼」?

不過!仍然支持「犯招」去報警!
打救「無知少女」!
對「色情販子」打擊「不要手軟」! ...
自甘墮落, 點打救???
做免費雞, 犯法???
打爛晒地鐡D 野, 放火都無事啦...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]